Vota
Resultat:
6 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 08/03/2011 a les 13:53h

Independents i ERC impulsen una candidatura única a Sant Julià de Vilatorta

El projecte, que es presentarà dissabte, també aglutina gent del municipi que no té res a veure amb les dues formacions.

Aquest dissabte, dia 12 de març, tindrà lloc a Sant Julià de Vilatorta la presentació de la candidatura i el projecte d’Acord per Vilatorta i Vilalleons-Acord Municipal (AVV-AM), per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. L’acte tindrà lloc al Saló Catalunya, a les 17:30 hores.

En principi, la formació, sota la marca blanca d’ERC (AM),  unifica les dues forces que en aquesta legislatura han estat a l’oposició: ERC-AM i Independents de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons-Entesa pel Progrés Municipal (IVV-EPM). Tot i això, el projecte polític va més enllà i aglutina gent del municipi que no té res a veure amb cap de les dues formacions, segons assegura Joan Carles Rodríguez, actual regidor d’ERC i el més que possible cap de llista de la candidatura. Adelaida Costa o Trini Subirana en serien alguns exemples.

“Es tracta de sumar esforços”, diu Rodríguez. “I ara estem en un moment important de Sant Julià, on hi haurà un canvi d’alcalde segur, per tant, això s’ha de fer bé”, afegeix.

L’acte de dissabte estarà presentat per Oriol Chumillas. Hi intervindran Josep Company i Joan Carles Rodríguez, els dos actuals regidors d’ERC, i Jaume Vilella, regidor d’IVV-EPM.

En les passades eleccions, CiU va guanyar a Sant Julià de Vilatorta i va obtenir sis regidors. ERC en va aconseguir tres i els independents, dos.

Navega per les etiquetes

ERCeleccions municipalsindependents

Referències a Internet

ERC

COMENTARIS

+3
-0
Potser us votaré
Un de CiU, 09/03/2011 a les 00:20
Reconec que primer m'han de convèncer, però tal i com estan les coses, em sembla que aquest cop no podré votar CiU, no ho veig clar. Això d'Acord per Vilatorta m'agrada.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què farà Solidaritat a les municipals, sense Laporta?
      Vots emesos: 23
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: