Vota
Resultat:
7 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 02/03/2011 a les 16:18h

Reagrupament Osona lamenta que no s’hagi fet una candidatura unitària a Vic

“Els personalismes i l’aferrament a les cadires no ho han fet possible”, diuen des de la formació.

La comissió executiva de Reagrupament Osona lamenta que, malgrat els esforços, no ha estat possible arribar a cap acord amb la resta de forces independentistes de la ciutat de Vic per fer una coalició unitària de cara a les eleccions municipals.

Membres de l’executiva comarcal de Reagrupament s’han reunit diverses vegades amb representants d’Esquerra, Solidaritat Catalana i les CUP per tal d’unir esforços i bastir “una candidatura potent” que fos alternativa el proper 22 de maig. Des de la formació osonenca s’ha plantejat a la resta de partits una coalició basada en llistes obertes on, delegats dels quatre partits elegien qui i a quins llocs es situaven els seus representants. Reagrupament considera que l’elaboració de candidatures a través de llistes obertes és la manera “més democràtica i transparent” per fer-ho, però aquesta ha estat rebutjada per la resta de formacions, exceptuant la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) que també hi hagués estat disposada, segons fonts de Reagrupament.

“Altra vegada han pesat més arguments com els personalismes o l’aferrament a les cadires per sobre del sacrifici de la nostra terra i, en aquest cas, de la ciutat de Vic”, es queixen des de Reagrupament. “Des de Reagrupament lamentem doncs aquesta situació però no perdem l’esperança que, algun dia, les persones que dirigeixen aquests partits que suposadament ens han de portar al nostre alliberament nacional, posin per davant els interessos dels ciutadans d’aquest país enfront els seus anhels personals”, afegeixen.

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsReagrupament

Referències a Internet

Reagrupament

COMENTARIS

+9
-9
pobre reagrupament
Anònim, 02/03/2011 a les 16:30
Realment amb aquests plantejaments que feu no m'estranya els resultats que vau treure a les últimes eleccions...Jo us animo a que us presenteu a les properes eleccions, i uns 60 vots els podeu treure i home, partint de 0 no està malament...Per cert, això de fer llistes unitàries dels partits independentistes no té cap sentit quan en un ajuntament, que jo sàpiga, es decideixen bastantes coses però precísament la independència no...
+9
-9
quina barra!
josep, 02/03/2011 a les 17:41
com que aquests de RCAT no tenen res, no tenen res a perdre,i mentrestant la cantarella de sempre "poltrones, sous..." presenteu-vos aquí també si sou tant bons i traieu algun regidor si supereu el 5% si tant en sabeu!! és molt fàcil pujar al carro dels que porten temps treballant. Si sou 4 gats i no podeu ni fer llista pròpia!!
+4
-4
si senyo
català, 03/03/2011 a les 01:03
us felicito sou els unic autèntics i que treballe-ho pel pais de britat sempre tindre-ho el meu vot
+1
-3
Mentides i més mentides
Anònim, 03/03/2011 a les 15:30
Tot l'esforç que he fet es passar un correu electrònic, no os vulgueu penjar medalles,que no heu estat en cap reunió
+2
-0
reagrupament l`esperança
vigata, 03/03/2011 a les 18:27
Sou els unics que treballe-ho pel pais i ara que SI i ERC ja no valen per res sou els unic creibles quant es parla de pais unitat i dignitat!!!
+1
-1
mentides?
Anònim, 03/03/2011 a les 19:28
I tu què saps si s'ha passat un correu electrònic o s'han fet reunions? Que hi eres a les negociacions? No, oi? Doncs calla perquè no saps del que parles.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què farà Solidaritat a les municipals, sense Laporta?
      Vots emesos: 23
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: