Publicitat

Sis Nacions

Irlanda perd contra Gal·les i diu adéu al títol (19-13)

En una segona part molt fluixa, els irlandesos han vist com s'ensorraven les seves opcions de victòria final contra uns gal·lesos que encara opten al títol

Sis Nacions

Itàlia fa història derrotant França per primer cop al Sis Nacions de rugbi (22-21)

Un cop de càstig transformat per Mirco Bergamasco ha permès que Itàlia superi França per primer cop al Sis Nacions i sumi la primera victòria d'aquesta edició

Troy Flavel lluita amb Bertrand Guiry. Troy Flavel lluita amb Bertrand Guiry.

Rugbi

El Baiona no és rival per a la USAP (25-19)

L'equip català ha aconseguit els punts gràcies a dos assajos de Coetzee i Pulu. A més, Porical i Laharrague també han contribuït a incrementar el marcador

Rugbi

Un d'aquells partits que no es podia perdre

A l'última acció del partit els visitants van estar a punt d'aconseguir la victòria. La tensió al Baldiri Aleu es podia tallar amb un ganivet

DIVISIÓ D'HONOR

La Santboiana guanya a un Baldiri Aleu ple de gom a gom i evita el descens (35-29)

Festa a Sant Boi de Llobregat. La Santboiana ha derrotat per 35 a 29 al Ciencias de Sevilla i jugarà una temporada més a la Divisió d'honor.

Rugbi

Santboiana-Cajasol. Caixa o faixa al Baldiri Aleu

Els catalans depenen d'ells mateixos per mantenir la categoria. Fins i tot es poden salvar si perden i també ho fa l'Alcobendas, malgrat jugar contra el cuer destacat

Dura defensa de l'USAP per evitar que Bastareaud avanci. Dura defensa de la USAP per evitar que Bastareaud avanci.

Rugbi

La USAP es fa fort al Charlety Stadium de París (9-21)

El conjunt de París ha començat el partit per davant al marcador, però la reacció de l’equip català en la segona meitat ha estat contundent

FESTA DEL RUGBI CATALÀ

El Barça i la USAP presenten la Festa del Rugbi Català

El 9 d'abril, la USAP s'enfrontarà al Toulon a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, en els quarts de final de la màxima competició europea, la Heineken Cup

Sis Nacions

Irlanda derrota Escòcia a domicili i manté les opcions de guanyar el Sis Nacions (18-21)

Tot i que el partit no ha estat brillant, ha mantingut l'emoció fins al final ja que els locals han anotat 9 punts en tan sols 13 minuts