vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
unitaria independentista
Creu que es podria haver fet una candidatura unitària independentista a les municipals?
54 %
46 %
37 vots
Jordi: Algú que ho vegi de fora pensarà que tot aquest especta...
Dilluns, 14 de Març de 2011
Actualitat

Política

12/03/2011
19:52  h.
El Govern suprimirà l'impost de successions abans de les municipals
Duran reclama acabar a les municipals amb el "sectarisme" que ha suposat l'hegemonia del tripartit al món local
Sense títol
El president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha confirmat durant una trobada amb candidats municipals de la seva formació, que la Generalitat suprimirà l'impost de successions abans de les eleccions municipals del 22 de maig. La mesura tindrà efecte retroactiu a data d'1 de gener del 2011.

El passat mes de febrer, CIU, juntament amb el PPC i SI, ja van rebutjar amb els seus vots una moció dels partits d'esquerres en la qual demanaven que no es pogués portar al Parlament cap projecte de modificació d'un impost que, segons els seus càlculs, aportarà l'any 2011 uns 400 milions d'euros als comptes de la Generalitat.

Per altra banda, Duran i Lleida, ha afirmat que les pròximes eleccions municipals han de servir per posar punt i final a la "letal" hegemonia del tripartit en el món municipal. Una hegemonia que, segons Duran i Lleida, s'ha traduït en un "sectarisme" intolerable en funció del "color polític de cada ajuntament".

Duran i Lleida també ha afirmat que la "millor herència política' que pot deixar Zapatero si plega és una nova llei de finançament local que millori 'les precàries finances municipals". El líder d'UDC ha fet una crida a "gastar prioritzant" perquè "és molt fàcil gastar i no pagar com denuncia que ha fet el tripartit els últims set anys endeutant "perillosament" els ajuntaments.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
9Veure i/o afegir comentaris
Adéu, Espanya!:El que cal és suprimir CiU i els lligams amb Espanya. I ...
Comentaris (9 en total)
Adéu, Espanya!
13/03/2011 22:20
El que cal és suprimir CiU i els lligams amb Espanya. I així tindrem 22.000 milions més per nosaltres cada any, enlloc de la xavalla (i les retallades) d'Arturu el Pusil.lànim. (Aviam si així ho entén aquesta cosa de Conveniència i Unificació amb Escanya que firma m. de merda i c. de cap-gros).
marc cabestany
13/03/2011 18:12
ADEU ESPANYA. Vull entendre que la persona que ha escrit aixó no ha llegit el texte que fa esment, en altre cas explicar que es la resposta a un que titula MAS ES MENTIDER-ZP. Cal para mes atenc¡ó.
Adéu, Espanya
13/03/2011 13:24
El que cal suprimir és CiU i els lligams amb Espanya.
Adéu, Espanya
13/03/2011 12:19
El primer missatge de sota, com comprendrà qualsevol lector inteligent, es deu al troll espanyolista adscrit al singular que signa amb "ciuuuuu" i d'altres vomitades per fer marro entre els catalans. Amb signar amb el meu nick d'Adéu, Espanya, no n'hi ha prou per engalipar el personal, i menys encara al singular, trollet espanyolista.
marc cabestany
13/03/2011 11:16
MAS ES MENTIDER-ZP. La Vanguardia del dia 22/12/2009, obra a la portada fent referencia a l'alcalde de Sta Coloma i la seva fiança a mes entre altres de una foto de Messi. A l'interior no hi ha cap declaració d'Artur Mas que digui que el 01/01/2010 suprimiria l'Impost de Successions. A mes cal considerar que no hi havia eleccions ni res que convides al tema. SI US PLAU RIGOROSITAT I MENYS MENTIDES PER ENVERINAR.
marc cabestany
13/03/2011 10:51
MAS ES MENTIDER-ZP. La Vanguardia de data 22/12/2009, no te cap declaració d'en Mas envers el tema successions. La portada parla del socialista alcalde de Sta Coloma i el seu desfalç i entre altres una fotografia de Messi. SI US PLAU NO ENVERINAR. Com podia prometra en Mas aquella data si no hi havia ni eleccions ni res que si assembles? SI US PLAU RIGOR I MENYS INTOXICACIO. MAS ESTA COMPLINT, VA DIR A PARTIR DEL 01/01/2011, I ARA HO FARA.
J. González
13/03/2011 10:18
Felicitem CiU per complir la seva promesa electoral i eliminar Successions. Prou demagògia d'esquerres. És un impost que penalitza fonamentalment les classes mitjanes. La seva eliminació comportarà el retorn dels patrimonis que van fugir a altres Comunitats.
Mas es Mentider-ZP
13/03/2011 06:40
Efectes retroactius de 1.1.2010, o el Sr. Mas sra nomes un mentider, un zapatero més, un poca-solta més, un poca-vergonya més; Declaracions a la Vanguardia del 22-12-2009 a on va dir molt clar "CiU suprimirà l'impost de successions amb caracter retroactiu"
Adéu, Espanya
12/03/2011 22:34
la Pepona Duran necessita vots a qualsevol preu. Sempre i quant ho paguem nosaltres.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida