Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 10/03/2011 a les 15:09h

Ajornats els Carnavals de Balenyà i Taradell a causa del risc de pluja

Les previsions apunten que pot ploure de valent durant tot el cap de setmana. Roda de Ter proposa un programa paral•lel en cas de precipitacions.

Les previsions es van confirmat i tot sembla indicar que el cap de setmana serà passat per aigua. Les precipitacions, tot i ser entre febles i moderades, seran contínues i podran acumular quantitats molt abundants superant els 50 litres al llarg de tot l'episodi.

Podran començar divendres al vespre però es concentran sobretot dissabte -un fet que posa en risc alguns dels Carnestoltes que se celebraran a la comarca. A Taradell, sense anar més lluny, ja han decidit posposar-lo fins a la setmana següent, a causa de les pluges (es farà el dia 19 de març a la mateixa hora). La mateixa opció han pres als Hostalets de Balenyà, on se celebrava el Carnval aquest dissabte: també es posposa i es farà a la mateixa hora el dia 19 de març, segons fonts municipals. A Roda de Ter, han anunciat que si plou dissabte, el faran diumenge a la mateixa hora. El ball de Carnaval de dissabte al pavelló, però, es farà igual.

Osona, juntament amb les comarques litorals i prelitorals, serà una de les àrees més afectades per aquest temporal de llevant causat per una pertorbació encaixonada entre el Principat i les Illes Balears.

La cota de neu serà alta -dissabte podrà baixar fins als 1.500 metres- però la quantitat de precipitació pot deixar gruixos de més de mig metre a alta muntanya, un fet que garantirà allargar la temporada a les estacions d'esquí.

Les precipitacions aniran desapareixent diumenge però dilluns es poden reactivar amb un nou episodi de dos o tres dies.

Navega per les etiquetes

Carnavalmeteorologiapluja

COMENTARIS

+2
-4
felicitats
Anònim, 10/03/2011 a les 23:33
Vull felicitar des de aquí a l'organització de radio taradell que han decidit aplasar el carnaval a dissabte, paseu dels comentaris de la gent eu fet molt bona feina

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què farà Solidaritat a les municipals, sense Laporta?
      Vots emesos: 153
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: