Eleccions 2010 | Diari ARA

Catalunya vota sobre la crisi

JAPÓ

Els equips de rescat troben dos supervivents sota la runa de casa seva nou dies després del tsunami

Els supervivents són una dona de 80 anys i un noi de 16. A la prefectura de Miyagi hi hauria almenys 15.000 morts

Els equips de rescat continuen recuperant cossos a la costa del nord-est del Japó / GETTY Els equips de rescat continuen recuperant cossos a la costa del nord-est del Japó / GETTY

Els equips de rescat topen amb alguna alegria després de 9 dies d'intens rescat de les víctimes i els cossos del tsunami. A la localitat de Ishinomaki, al nord-est del Japó, han trobat aquesta matinada una dona de 80 anys i un jove de 16 sota la runa d'una casa. Els supervivents han respost els equips de rescat quan s'acostaven a la zona on es trobaven.

Segons un portaveu de la policia de la prefectura de Miyagi, els dos es troben bé tot i que sofreixen hipotèrmia i deshidratació i se'ls ha traslladat en helicòpter a l'hospital.

Poques hores abans, l'últim balanç de víctimes del govern indicava que les morts pel terratrèmol i posterior tsunami ja superaven les 20.000 persones, amb 8.133 morts confirmats i 12.272 desapareguts.

La policia local de la prefectura de Miyagi confirma que almenys hi hauria 15.000 morts només en aquesta zona, segons l'agència Kyodo.

PUBLICITAT

Publicitat
Publicitat