Missatges

Open Madrid 2011Doblet de Mantecón i Coloma en la primera de l'Open d'Espanya.

(20-03-11) Open de España - Casa de Campo, MADRID.

Podi Madrid 2011

Umbert Almenara 2011El cap de setmana passat es va disputar la primera prova de l'Open d'Espanya, al mític circuit de la Casa de Campo de Madrid. L'Umbert, que ja hi havia corregut, sabia que és un circuit que per les seves característiques no li era favorable.

Pel que fa a la cursa que va dur a terme, va fer una sortida regular, amb males sensacions des del principi. Els planers no l'afavorien i li costava seguir la roda dels seus rivals.

Durant la primera meitat de cursa rodava entre els vint primers, després va tenir una notable baixada de força, però a la quarta volta semblava que es recuperava. Finalment, i com li va passar a Banyoles, les dues últimes voltes van ser un no parar de perdre posicions i de dur un ritme inferior al de les seves possibilitats.

Va entrar a meta en la posició 36, amb 1:53 de cursa. "No estic gens content ni amb el resultat ni amb les sensacions. Sé que és un circuit que no em va gens, però penso que hauria d'estar més endavant. Cal que segueixi treballant per retrobar les meves sensacions, espero que d'aquí a poc surti tot l'entrenament. També voldria felicitar a en Cristofer Bosque que va guanyar amb un avantatge clar i imponent, feia temps que buscava la victòria i se la mereixia clarament."

Classificacions

Banyoles 2011

GRAN PREMI MASSI -Banyoles- 2011 from OCISPORT Outdoor Experiences on Vimeo.

Banyoles 2011Espectacular inici del GP Massi a Banyoles amb victòria de Julien Absalon i Anna Villar

(14-03-2011) _ Gran Premi Massi_Copa Catalana Internacional BTT

Aquest diumenge ha arrencat la temporada de btt a nivell europeu a Banyoles, seu de la primera prova del Gran premi Massi 2011. El gran guanyador ha estat Julien Absalon (Orbea), segon a l'actual classificació UCI i considerat un dels millors corredors del món de btt. A la sortida s'ha col.locat en cinquena posició, però ja en la segona volta ha escurçat dues posicions fins a col.locar-se en primer lloc en el tercer pas per meta, posició que ja no ha abandonat fins al final completant el recorregut amb un temps de 01:32:40. Sergio Mantecón (Wildwolf-Trek Pro Racing) ha intentat seguir el ritme del corredor francès però no l'ha pogut atrapar i ha finalitzat la cursa en segona posició, a tan sols 45 segons. Maxime Marotte (Team BH Suntour), per la seva banda, ha acabat en tercera lloc, a 1:14 min de diferència respecte el guanyador.Ana-Julien

En fèmines, Anna Villar (Ayala Team) s'ha endut la victòria completant el recorregut en 1:40:59. En segon lloc, a tan sols 1:15min de diferència ha creuat la línia de meta Rie Katayama (Velo Club La Pomme) i en tercer lloc, a 2:26 min de diferència respecte la primera classificada, ha finalitzat Sandra Santanyes (Bicis Esteve).

El recorregut presentava més dificultats de les esperades ja que el dia anterior la pluja havia abnegat algunes parts del circuit. Així, el fang s'ha convertit avui en el gran protagonista obligant als corredors ha esforçar-se al màxim, molts dels quals han coincidit al afirmar que es tractava d'un circuit molt ben aconseguit, a la vegada dur i amb molts canvis de ritme.

CintaAfortunadament el sol ha escalfat l'ambient des del primer minut i els especatdors han pogut disfrutar de valent d'aquesta cursa, considerada una copa del món en petiti format, que ens acull des de fa deu anys. Jaume Masferrer, propietari de la marca de bicicletes i accessoris Massi ha volgut agraïr el suport dels diferents ajuntaments, així com d' Ocisport per haver situat el Gran Premi Massi al capdavant del panorama internacional "És una gran satisfacció i un orgull ser el patrocinador d'aquesta gran cursa", ha declarat Masferrer, qui espera poder celebrar molts anys més i intentar consolidar en els pròxims anys el Gran Premi Massi a nivell europeu i mundial.

Destacar que aquest any han pres la sortida vora 500 corredors de 30 equips diferents, no només de casa nostra sinó de tot Europa i del món, com Corea i Japó. L'organització, en un gest de solidaritat cap al país nipó, ha volgut fer un minut de silenci per les víctimes del tsunami després del tall de cinta i abans de l'inici de la segona sortida. Els encarregats de fer els honors han estat Jaume Masferrer, de la marca Massi, l'alcalde de Banyoles Miquel Noguer, juntament amb el regidor d'esports Jordi Congost i el president del club Ciclista Banyoles, Llorenç Llop.

*(Notícia publicada a OCISPORT OUTDOOR EXPERIENCIES).

Posició 41, (vuitena posició SUB-23)Umbert 2011

Ahir es va iniciar la desena temporada de la Copa Catalana de BTT, a la ciutat de Banyoles. Després d'un dissabte de molta pluja, on el circuit va quedar molt enfangat, el diumenge es va despertar amb un cel impecable i sol lluent.

La tria de pneumàtics era difícil, ja que hi havia trams molt enfangats però també molt de planer, a més a més, hi havia la possibilitat de que el terreny s'assaqués. A les deu es va donar la sortida de la primera cursa i a les dotze la d'elits i sub-23.

L'umbert sortia des de la segona fila de la graella de sortida. Durant el bucle i les dues primeres voltes, l'Umbert es va mostrar amb força i energia, movent-se entre la posició 20-25. A mitjans de la quarta volta però, va començar a tenir rampes, i les sensacions van començar a anar malament, fins que a la cinquena volta es va enfonsar i va perdre moltes posicions. Al final va acabar en la posició 41.

"Ja ha començat una altra temporada, la vuitena per mi. De moment els resultats són semblants als de l'any passat, tot i que les sensacions són millors. Avui com a mínim he pogut disputar mitja cursa. Penso que la pretemporada se m'ha fet curta, però espero rendir al màxim nivell aviat. "