Vota
Resultat:
50 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 23/03/2011 a les 09:38h

Joan López: «Vic només té una alternativa i som nosaltres»

ERC presenta de manera oficial el programa i la candidatura a Vic. "A Vic hi haurà sorpresa", diu Joan Puigcercós, que ha clos l’acte.

Joan Puigcercós va ser a Vic per presentar el programa i la candidatura a la ciutat. Foto: Som Vic

La sala Segimón Serrallonga de la Universitat de Vic ha estat l’escenari, aquest dilluns al vespre, de la presentació oficial del programa electoral i la llista d’Esquerra-Som Vic a les pròximes eleccions municipals. El president del partit, Joan Puigcercós, ha estat l’encarregat d’oficialitzar i cloure l’acte.

El president de la secció local d’ERC Vic, Josep Maria Font, ha apel•lat a la trajectòria d’Esquerra per explicar que Som Vic “és un projecte amb història” i donar pas a la intervenció de l’alcaldable per Vic, Joan López. “Vic només té una alternativa i som nosaltres”, ha dit López abans de presentar els quatre eixos que estructuren el programa electoral i les 10 propostes programàtiques que més “se sentiran durant la pre-campanya i la campanya electoral”.

En clara referència als 32 anys d’hegemonia de CiU a Vic, el candidat de Som Vic ha destacat que “hem de situar Vic al segle XXI amb tot el seu pòsit tradicional” i això, segons López “només ho pot fer una candidatura com aquesta, que aglutina l’esquerra independentista de la ciutat”.

L’actual regidor ha recordat que “nosaltres som independentistes al servei de les persones” i que la “nostra prioritat serà garantir i promoure l’autèntica igualtat d’oportunitats entre totes les vigatanes i vigatans; avançar en el concepte de ciutat de qualitat i canviar la relació dels ciutadans i ciutadanes amb el seu ajuntament, en el fons i les formes”. López ha afegit que “cal projectar Vic com una de les capitals de la nació catalana’.

El candidat d’Esquerra-Som Vic ha parlat aquesta nit de llengua, cultura, esport, comerç i turisme, ocupació i formació, entre molts d’altres temes. López ha repassat el programa electoral que Som Vic ja va aprovar en Assemblea el passat 11 de març.

Joan Puigcercós, president i líder republicà, durant la intervenció que ha clos l’acte, ha recordat que des d’Esquerra “construïm nació amb civisme, amb participació i confiança”. Ha destacat que “ho fem generant projectes i horitzons comuns, sense por”.

En aquesta línia ha fet confiança al projecte que lidera López a la ciutat, Som Vic perquè “és una llista completa i ambiciosa”. “Estic segur que hi haurà sorpresa”, ha acabat Puigcercós.

Durant l’acte s’han passat tres audiovisuals en els quals s’ha repassat la trajectòria personal i professional del candidat, els eixos programàtics del Som Vic i la feina portada a terme en els últims mesos a la ciutat, a fi de preparar les propostes programàtiques.

A banda del president d’Esquerra, a l’acte també hi ha assistit el Secretari de Política Municipal d’Esquerra, Marc Sanglas; l’alcaldable de Santa Coloma de Farners, Joan Martí; i alcaldables d’Esquerra de la resta d’Osona.

Una estona abans, Joan Puigcercós s’ha reunit amb els alcaldables d’ERC a la comarca.

Més informació de la candidatura de Som Vic




Joan López i Joan Puigcercós, aquest dimarts a Vic. Foto: Adrià Costa

Joan Puigcercós, amb els alcaldables d'ERC. Foto: Som Vic

Referències a Internet

ERC

COMENTARIS

+39
-45
Sorpresa
Anònim, 23/03/2011 a les 09:56

Sí, que hi haurà sorpresa, sí. La de sempre: Unió amb quasi majoria absoluta i esquerra amb un regidor i encara gràcies. De veritat que no se'n donen compte aquests d'Esquerra? o és que no volen veure que ja no se'ls creu ningú després d'escalfar cadira com ho han estat fent?
+30
-38
i tan que hi hauran sorpreses
Pantocades, 23/03/2011 a les 10:08
Tenint en Puigcercós com a padrí és clar que hi hauran sorpreses a Vic; sorpreses com la que ERC va tenir a les eleccions a la Generalitat.
Aquesta vegada just es salvarà el cap de llista i no surtirà ni la regidora que va fer el show de penjar una estelada al balcó del seu despatx quan no va tenir nassos de votar a favor de fer-ho al ple, ni tampoc surtirà el socialista reciclat que pensa que es el salvador de la ciutat sigui quin sigui el partit que l'aixoplugui.
+45
-26
VOTAR ERC ÉS VOTAR.
A. Nònim, 23/03/2011 a les 10:18
En Joan López és un vigatà perfectament capacitat per ser alcalde de Vic. El 22 de maig la candidatura SOM VIC aconseguirà uns resultats excel·lents.

EN JOAN LÓPEZ ÉS UNA BONA PERSONA.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

EL FUTUR ÉS FRED.

INDEPENDÈNCIA O MORT.

EN JAUME ORTIZ ÉS EN JAUME ORTIZ.

EL DOLOR FA MAL.

FERMESA CONTRA EL MAL.

EL DIA SÓN QUATRE VIDES.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!
+9
-12
ehem
Anònim, 23/03/2011 a les 11:07
Si parlem d'ERC no hi haurà sorpresa. Com tothom espera ERC traurà com a molt un o dos regidors i segurament aquests regidors donaràn un xec en blanc a l'Alcalde d'Unió per governar 4 anys més. És el que han fet aquests 4 anys, és el que han fet a la generalitat durant molt temps i és el que faràn a Vic. Votar ERC o el PSOE(VIC) és votar Vila d'Abadal.

Els que no volem un alcalde convergent o de la PxC tenim clar que només podem votar la CUP, SI o ICV, la resta és el mateix que ja tenim.
+15
-5
a veure què passa
Pere, 23/03/2011 a les 11:12
Deixem respirar una mica Esquerra carai!Potser no els voto pero en els primers llocs tenen gent que costa trobar algu que en parli malament i aixo ja es molt pels temps que corren penso.
+6
-5
Bona campanya
Anònim, 23/03/2011 a les 11:41
Tenim com ideoleg del partit a A.nonim, la sorpresa esta garantida. Certament els catalans no som castellans ni mallorquins.
+10
-14
patacada
Anònim, 23/03/2011 a les 13:23
Aquest cop segurament ERC quedarà per darrere la CUP i ja veurem si també darrere SI. Ni així suposo reconeixeran els seus errors i deixaran d'avergonyir l'independentisme entrant sempre a tocar poder a qualsevol preu deixant de banda els seus suposats ideals.

Els independentistes fa temps que us hem vist el llautó, potser si que enredareu algun sosicalista, vés a saber.
+7
-12
sorpresa
Anònim, 23/03/2011 a les 15:44
Sorpresa vosaltres, que us penseu qui sap que, pero com es posible que estiguin tan cecs, mireu la foto que de bonica es, per tot es aparador, si surt un regidor gràcies, pero es millor votar al CIU, perque es absolutament el mateix, que votar ERC
+7
-3
endavant ERC
Anònim, 23/03/2011 a les 16:30
Doncs que voleu que us digui...Els d'Esquerra no em semblen tant malament...Crec que de lo que hi ha, és la opció menys dolenta...
+3
-6
MAI MÉS
Anònim, 23/03/2011 a les 19:21
A mi mai més m'enredareu. Com a independentista em faria angúnia votar algú que ha fet alcalde el noi den Duran Lleida. Per sort a les últimes municipals ja no vaig votar ERC i em vaig decantar per la CUP. Ara segurament votaré SI però espero que la CUP també faci uns bons resultats. Hem d'evitar que el tripartit vigatà (CIU+PSc+ERC)aconsegueixi majoria. Votar SI o la CUP és assegurar-se que el nostre vot no servirà per fer alcalde un altre el convergent de torn.

+6
-6
Ni CUP ni res
xavi, 23/03/2011 a les 20:24
Algú em pot dir què ha fet la CUP aquests quatre anys? i ICV? Com deia aquell desde l'oposició s'està molt còmode, cridar i criticar. Per aconseguir fer alguna cosa cal ser al govern i si no tens prou força, doncs fer el que es pugui. Ja se que deseguida surt el recurs fàcil de la poltrona i demés, però jo crec que la fèina d'en Lopez aquests anys ha estat bona. I per ser sincer crec que ja era hora que ERC tingués un candidat a Vic amb cara i ulls. Espero un bon resultat i que ERC tingui prou força per condicionar de debó la política municipal.Votar CUP o SI a Vic és llençar el vot a la brossa.
+2
-5
Que han fet?
Anònim, 23/03/2011 a les 23:09
Diu que què ha fet la CUP i ICV?
i els d'ERC? a part de fer-se fotos enmascarades.. res més.
Tenen moltes idees innovadores però poc criteri personal.
Resumint molta galeria
+1
-4
Ramon
Anònim, 23/03/2011 a les 23:13
Però quina prepotència.. VIC NOMÉS TÉ UN ALTERNATIVA I SOM NOSALTRES.
Doncs no sou pas la meva d'alternativa. A part d'estilistes no us aniria pas malament alguna dosi d'humil.litat.
Ni l'alcalde té tants fums..
+3
-1
Per fi 1a i 2a força catalanista
Anònim, 24/03/2011 a les 11:02
Amb aquesta llista, ERC tornarà a ser, per fi, la 2ª força a l'Ajuntament. El socialistes ja no pinten res en una ciutat com Vic i aquesta broma de SI la veritat és que m'ha decepcionat molt. En conec a més d'un que em deia que em va convèncer de que apostarien fort per Vic i ja veus qui posen al capdavant.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què farà Solidaritat a les municipals, sense Laporta?
      Vots emesos: 214
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: