Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
CENTRE CULTURAL CALISAY
Façana del Centre Cultural Calisay

El Centre Cultural Calisay està ubicat a les instal·lacions de l'antiga fàbrica de licor Calisay d'Arenys de Mar, situat a la part central de la riera (Riera Pare Fita, 31. Tel. 937924188).

Tot i que el funcionament del Centre encara no ha arribat al 100% podeu trobar-hi els seguents serveis:

El Centre disposa també d´uns espais comuns que estan a disposició d´entitats públiques o privades:
  • Auditori Josep Ma. Arnau: espai destinat a  conferències equipat amb 130 cadires, equip de so, canó de projeccions, vídeo-DVD i connexió a internet.
  • Sala Noble: espai de conferències equipat amb 60 cadires, equip de so, vídeo-DVD, canó de projecció i connexió a internet.
  • Sala Gran de l'Espai d'Entitats:espai destinat a tallers i reunions equipada amb taules per a 35 persones, pissarra i connexió a internet.
  • Aula de l'Espai d'Entitats: espai destinat a cursos i reunions equipat amb taules per a 14 persones, pissarra i connexió a internet.
  • Sala de Reunions: espai destinat a les reunions de les juntes directives de les entitats, associacions, col·lectius..., tinguin o no la seva seu social al C.C.Calisay, equipada amb una taula per a 12 persones i connexió a internet
  • Sala Polivalent: espai destinat a actes de gran format, equipada amb un escenari de 6 x 4 metres, 3 focus, equip de so, 500 cadires i 24 taules
  • Pati: espai destinat a activitats a l´aire lliure i esbarjo.

L'Espai d'Entitats, ubicat al segon pis de l'edifici nou, acull els despatxos de les entitats, espais pensats per a què les entitats que no tenen una seu social fixa, puguin compartir-lo i dur a terme les seves tasques de gestió administrativa. En aquests moments ja gaudeixen d'aquests despatxos:



Al Calisay, també hi tenen cabuda, en una sala especial, a la part posterior del centre cultural, els gegants i capgrossos de la vila i L'Associació de Geganters d'Arenys de Mar.

Alambics del C.C.Calisay  Bótes del C.C.Calisay


L'any 1996 l'Ajuntament d'Arenys de Mar va adquirir l'immoble amb la idea de crear un centre cultural que fos el motor dinamitzador de l'activitat cultural de la nostra població, així com la seu de diversos serveis que estaven de forma precària en altres indrets de la població.

Reproducció d'un mirall pintant del Calisay


El Centre està obert de dilluns a divendres des de les 8 del matí fins a les 10 del vespre ininterrompudament. Dissabtes de 9 a 2 del migdia i de 4 a 9 del vespre, i diumenges de 9 a 2 del migdia.


Auditori josep M. ArnauSala Noble del C.C.CalisaySala Polivalent del C.C.Calisay
Destaquem
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00