Redacció | Actualitzat el 28/03/2011 a les 11:04h

L'IES Quercus guanya l'Inter-IES comarcal 1r d'ESO

L'institut de Sant Joan va ser el clar dominador de la competició

Podi d'equips de l'Inter-IES comarcal. Foto: CAM

L'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada va fer bons els pronòstics que el donaven com a equip favorit per endur-se el títol inter-IES 2011, gràcies al seu excel•lent campionat intern portat a terme dins el seu propi recinte escolar. I així ho va demostrar de nou divendres en la jornada final del Campionat d'Atletisme 1er ESO que es va disputar en l'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost, on va dominar amb un ampli marge de punts. La classificació final va estar: IES Quercus de Sant Joan Vilatorrada (146 punts), IES Mig Món de Suria (111 punts), IES D'Auro de Santpedor (92 punts), IES Llobregat de Sallent (77 punts), Paidos de Sant Fruitos (76 punts), IES Bages Sud SUD de Castellbell (26 punts).

Individualment, cal destacar el "doblet" dels migfondistes del Paidos Dani Prieto (1'27"7) i Pau Torrades (1'28"4) en la final dels 500 metres llisos on van arribar en 1ra i 2ona posició, respectivament. Tanmateix, cal destacar l'excel·lent registre de la velocista Marina Leal (IES Llobregat) en la final dels 60 metres llisos amb 8"6, així com el "doblet" dels saltadors del Quercus en la final de Llargada on Aleix Botanch amb 4,20 metres va guanyar la final, i el seu company Dani Ledesma amb 4,10 metres va ocupar la segona posició.