Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 29/03/2011 a les 11:15h

La UVic obre les portes

Aquest dissabte, la universitat espera més d’un miler de visitants.

Universitat de Vic Foto: Adrià Costa

La Universitat de Vic (UVic) celebrarà aquest dissabte 2 d’abril una nova edició de la Jornada de Portes Obertes. Seguint la tònica dels darrers anys, s’espera que un miler de persones, entre ells futurs estudiants i les seves famílies, s’acostaran al centre per conèixer de prop el lloc on cursaran els seus estudis universitaris.

Durant tota la jornada de dissabte, que començarà a les 9 del matí  fins les 14:00 i de 16:00 a 19:00, s’oferiran xerrades  d’orientació universitària  de totes les titulacions que s’imparteixen a la UVic i també informació personalitzada als futurs estudiants.

També hi haurà visites  guiades a les instal•lacions, que aquest dia estaran totes en funcionament, portant a terme tallers (de gimnàstica abdominal, de subtitulació i doblatge) als quals podran participar els visitants. També es podran veure les diferents exposicions que hi ha actualment a la UVic.

Una de les activitats estrella de la Jornada de Portes Obertes és sens dubte la degustació de productes de dieta mediterrània  al Laboratori del Gust i la degustació de pans elaborats a Osona, gentilesa del Gremi de Flequers. Enguany, a les 12 del migdia, es procedirà a  la inauguració de la Planta Pilot del Pa, que a partir d'ara s'anomenarà Aula Jaume Giralt, membre del Gremi i gran impulsor de la planta.

Per fer una demostració de com funcionen els platós de televisió de la UVic, els estudiants de les carreres de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat i Relacions Publiques portaran a terme quatre magazines de televisió en directe, als quals s’hi podrà assistir com a públic. Aquests magazines inclouran reportatges, projeccions, repàs de les activitats de la setmana, així com també entrevistes a diferents persones de la Universitat, entre elles el rector, Jordi Montaña (a les 11 h).

Per fomentar l’assistència  amb transport públic a la Jornada de Portes Obertes, la UVic obsequiarà els assistents amb un val bescanviable pel trajecte d’anada i tornada en tren o autobús,  una acció que s’inclou dins del Pla de Sostenibilitat de la Universitat.

Navega per les etiquetes

Universitat de Vicportes obertes

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
S'han de limitar els mandats dels alcaldes?
      Vots emesos: 59
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: