Vota
Resultat:
5 vots
Redacció | Actualitzat el 26/03/2011 a les 12:41h

La dona del Cèsar

Pere Fontanals: S'han apuntat diferents accepcions de la cita que va recollir Plutarc, però en essència deia que "la dona del Cèsar no només ha de ser honesta, sinó que també ho ha de semblar". No sembla que aquesta cita la tinguin molt present els companys d'Unió si la informació publicada respecte de la inclusió d'Olga Sánchez a les propostes per anar en posició de sortida de la llista de CiU de Manresa és certa. De fet, tenint en compte que Olga Sánchez és gerent d'un grup de comunicació manresà que compta amb tres plataformes de difusió diferents, no seria tampoc decorós ni que anés en la posició 20 o 24 de la llista ni, fins i tot, si engruixís una llista de suport externa.

No se m'acut cap altre professió més incompatible per anar a una llista política que la de ser periodista, o pitjor, dirigir un grup de mitjans de comunicació. Cert és que a Itàlia tenim a Berlusconi, però no sé si és l'exemple en que volen emmirallar-se els democristians. Que Unió s'hagi platejat aquesta possibilitat i que Sánchez l'hagi acceptat –si és que és així- diu molt més d'una manera de fer política basada en la xarxa, en la conxorxa, en la mixtura i en la barreja que mil mítings seguits.

L'Ajuntament de Manresa supera amb escreix els 200.000 euros anuals de despesa publicitària, la major part d'ells de designació directa, i –no ens enganyem- els indicadors assenyalen cap a un creixement clar de CiU respecte de fa quatre anys que el farien clar aspirant a emportar-se el ceptre de l'alcaldia. Tot plegat, amb una precampanya i una campanya per endavant on els mitjans tenim molta responsabilitat i un posterior govern que haurà, entre altres temes, d'administrar la partida de publicitat en els mitjans locals. No és qüestió de ser honest, és qüestió, també, de semblar-ho.

Navega per les etiquetes

anotació

COMENTARIS

+7
-3
Mala fe
Anònim, 26/03/2011 a les 12:55
Tela marinera! Aixo en dic jo un "juntaletras".
+14
-3
Sr. FONTANALS
Anònim, 26/03/2011 a les 19:26
Sr.Fontanals,apuntat al teu article"pren nota tu mateix"
+12
-5
SERAS MASCLISTA!
Anònim, 27/03/2011 a les 00:07
Apa nen, t'has lluit amb això. A part de retratar-te com a masclista, mediocre, xenòfob, envejòs i plagiador,t'atreveixes a acusar a Unió? Per fiar-se'n de tu.
+7
-3
Mesurar millor les paraules
Anònim, 27/03/2011 a les 16:25
Un escrit deplorable.
+10
-4
Semblar periodista
Anònim, 27/03/2011 a les 18:52
Per a exercir de periodista, a part de semblar-ho, també se n'ha de ser, i tú: ni ho sembles, ni ho ets.
+9
-3
INTERESSOS
MONEY, 27/03/2011 a les 20:15
Ja capto. Regió 7 te por te perdre el monopoli de publicitat de l'Ajuntament, tu FONTANALS el mateix i deus estar esperant ser cap de comunicació de l'Ajuntament de Manresa, a l'altre ja el van col.locar a Solsona, no és tan difícil.
TOT PLEGAT FA PUDOR...
Em consta que l'Olga és legal, pencona, perseverant i una excel.lent persona, cosa que la resta.....
+5
-0
nervis
Anònim, 27/03/2011 a les 23:13
Doncs sí, sembla que el senyor Fontanals ha posat el dit a la nafra. Potser comencen a estar un xic nerviosos, alguns.
+2
-1
tela fontanals
Anònim, 28/03/2011 a les 00:17
t'has passat un cop mes, ets un vividor, ni periodista ni res, vius de subvencions i del "cuento", quants locs de treball a la teva empresa?, cap.Tu tens enveja, i ames ets un matchista. I aon has treballat t'han fet fora per gandul.
+3
-0
els periodistes
Anònim, 28/03/2011 a les 12:26
teniu la pell molt fina ELS PERIODISTES. no hi ha llicenciats en periodisme que es dediquin a altres professions?segur q sí! doncs, de la mateixa manera, també hi deu poder haver llicenciats en el què sigui que es dediquin al món del periodisme.. i anar fent!
+1
-1
Qui es aquest senyor? Ningu!
Anònim, 28/03/2011 a les 13:28
Ara resulta que aquest tal Fontanals es un referent que es permet donar lliçons com a PERIODISTA respectat, humil i treballador? Que opini a on li doni la puta gana em sembla perfecte, però que vagi de periodista? Un diari on ni tan sols hi ha el "Qui som" i aparegui ell com a director? Mala espina. A sobre no és ni PERIODISTA, aixo es fer trampes!
Es queixa del ajuntament, i el tio copia totes les noticies al seu diari dia si i dia també, vol una subvenció? Peró si treballa ell sol, o almenys es queda la pasta ell! Algú sap quins periodistes treballen aquest diari? De forma regular? A part del nano que fa el bàsquet (pel twitter) poca cosa...

Que prengui nota CiU en el futur... per guarda-se be les espatlles. Al Regio7, llegint els comentaris es faran un fart de riure!!
+1
-3
Incompatible
Anònim, 28/03/2011 a les 15:44
Doncs a mi em sembla que el sr. Fontanals té tota la raó en el concepte de fons: compatibilitzar càrrec o professió en un mitjà de comunicació amb càrrec polític és garantia de no mantenir la independència dels mitjans... Després ens queixarem, oi?

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
L'actualitat al #Bages i a #Manresa, al minut
Enquesta
Esteu d'acord amb l'alcalde en que 'els socialistes han pogut transformar la ciutat'?
      Vots emesos: 438


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: