Vota
Resultat:
0 vots
Redacció | Actualitzat el 28/03/2011 a les 14:15h

Francesc Martínez repeteix com a candidat pel PSC a Castellnou

L'Assemblea de militants i simpatitzants del PSC de Castellnou l'ha proclamat alcaldable per unanimitat

Francesc Martínez, alcalde de Castellnou de Bages, ha rebut el suport unànime de l'Agrupació local socialista com a cap de llista a les properes eleccions municipals. Per tant, Martínez optarà a revalidar el mandat per quatre anys més, i ho farà amb un equip renovat i sota el nom de "Progrés Municipal per Castellnou de Bages".

L'alcalde afirma que es torna a presentar per "continuar avançant" i que el seu programa de govern serà "auster i realista, però amb imaginació, i prioritzarà les necessitats per tal de millorar la qualitat de vida de les veïnes i els veïns de Castellnou".

El candidat va aconseguir el 2007 trencar la que una hegemonia de 28 anys de CiU al govern del poble. El nou govern es va formar amb tres regidors del PSC-Independents i un d'ERC.

Escoles i Centre d'entitats
Francesc Martínez afirma que encara el repte "amb més ganes que mai" per continuar la feina feta i "aprofitar tota l'experiència acumulada, per tal de començar i acabar dos projectes cabdals com son la nova escola L'Olivar i l'escola bressol, les obres de les quals són a punt de començar".

Un altre dels reptes és aprovar provisionalment el POUM, que farà possible disposar de la propietat de l'antic restaurant del Serrat com a Centre d'entitats del poble i crear un nucli habitat de protecció oficial al nucli antic.

Navega per les etiquetes

psceleccions municipals 2011

COMENTARIS

+0
-0
Vull la foto!
Anònim, 28/03/2011 a les 16:37
Coneixent el personatge, s'ha inventat l'Assemblea de militants i simpatitzants per mirar de tapar la presentació d'UC (UnitatxCastellnou). Si us plau, quatre anys més no...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
L'actualitat al #Bages i a #Manresa, al minut
Enquesta
Esteu d'acord amb l'alcalde en que 'els socialistes han pogut transformar la ciutat'?
      Vots emesos: 438


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: