Vota
Resultat:
38 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 27/03/2011 a les 23:59h

Tot per la [seva] pàtria

Crida l'atenció la indiferència absoluta amb què l'Estat espanyol va liquidant, una rere l'altra, totes les sigles que va registrant l'esquerra abertzale sense ni tan sols prendre's la molèstia, ni que fos per dissimular, d'il·legalitzar algun dels nombrosos partits feixistes/falangistes que promouen la violència espanyolista.

Des que la Fiscalia de l'Estat va defensar que Falange es manifestés al bell mig d'Arenys de Munt mentre els ciutadans votaven, els ultres han anat incrementant la pressió sobre les consultes populars al llarg de tot el territori. El següent episodi va consistir en un atac directe, fa dos mesos, a uns voluntaris de Terrassa Decideix. Allà, set o vuit desconeguts van assaltar violentament un punt de recollida de vots, ho van arrasar tot i van marxar donant un cop de puny a una persona i ruixant amb un esprai la cara d'una altra.

Algun ciutadà va facilitar als Mossos la matrícula del cotxe amb què van fugir els assaltants. Però no calia, ells mateixos porten setmanes exhibint una de les urnes que van robar. Són Alianza Nacional i, de passada, també reivindiquen una pallissa a un familiar -que va haver de ser hospitalitzat- d'un pres etarra que anava a una visita penitenciària.

Encara és l'hora que ningú molesti Alianza Nacional. Com tampoc no se sap res d'un altre grup, anomenat Resistencia Patriótica, que va penjar un video -posteriorment retirat per ells mateixos- amb material de Barcelona Decideix en flames i diverses amenaces explícites contra la consulta.

La Llei de Partits diu que s'aplicarà per evitar que "un partit polític pugui, de forma reiterada i greu, atemptar contra aquest règim democràtic de llibertats, justificar el racisme i la xenofòbia o donar suport políticament la violència". La cursiva és meva, naturalment.

COMENTARIS

+4
-17
putaespanya
Anònim, 28/03/2011 a les 21:56
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+3
-18
putaespanya
Anònim, 28/03/2011 a les 21:51
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+7
-0
Duran y Lleida gasta 1000 euros diaris en una suite al Hotel Palace Madrid
Anònim, 28/03/2011 a les 21:28
+1
-4
Demagògia low cost
un, 28/03/2011 a les 21:09
"Crida l'atenció la indiferència absoluta amb què l'Estat espanyol va liquidant, una rere l'altra, totes les sigles que va registrant l'esquerra abertzale" sic.....los mismos perros con distintos collares. Però el pitbull, segueix sent un perill per la societat que l'acull, porti el collaret que porti, noi. I no dubtarà en mossegar la ma que li dóna de menjar, a la que aquesta es decuidi una mica.

"Des que la Fiscalia de l'Estat va defensar que Falange es manifestés al bell mig d'Arenys de Munt" (sic)......hi ha una cosa que es diu llibertat d'esxpressió, Cot. Algú que, com tú, se suposa que és periodista, hauria de sonar-li, si més no, aquesta paraula.

"Són Alianza Nacional i, de passada, també reivindiquen una pallissa a un familiar..." (sic). També aqui, apallisssen pel carrer a un regidor de l'Ajuntament de Vic, i a una companya de partit que l'acompanyaba, insultant-la, i dient-li puta. I no vaig llegr el teu retret en aquesta columna. (Per cer, segur que l'etarra al que anva a visitar el tal familiar era un angelet, i que estava allà tancat per cridar Gora Euskadi, oi?. I prou. Els familiar de les seves vistimes, però, quan van a visitar las seus, com a molt, els hi poden portar unes flors, i plorar-los una mica. No hi poden fer més).

"Com tampoc no se sap res d'un altre grup, anomenat Resistencia Patriótica, que va penjar un video posteriorment retirat per ells mateixos, amb material de Barcelona Decideix en flames" (sic)... Uns "indepas" van cremar a la plaça del pes de Vic, uns retrats del rei d'Espanya, i una bandera espanyola. I tampoc vaig veure el teu retret en aquesta columna, Cot. Que n'és de facilot fer demagògia barata, oi Cot? Però, es clar, cadascú s'ha d'intentar guanyar la vida com pot, o sap.
+4
-7
Davant de la injustícia i l' amenaça,la nació
Saa, 28/03/2011 a les 20:53
Cada dia que passa més catalans tenen menys a perdre, i caldria recordar als espanyols sense memòria, els que més ens coneixen bé que ho saben, que això del caracter pacífic i mansoi dels catalans és una fal.làcia.
Més els hi valdria no forçar massa les coses
Les seves amenaces i la seva injustícia ens fa més forts.Cada dia que passa som més a prop de la independència de Catalunya
+7
-2
ingenu
Anònim, 28/03/2011 a les 16:54
Salvador, Salvador no et creia tan ingenu com per creure´t que la llei de partits va estar pensada per ningú mes que l´esquerra abertzale. En aquest sentit com diu el calb-pataner fa perfectament la seva funció.
+11
-6
PSOE-PSC = PP = IU-ICV
Sir James, 28/03/2011 a les 16:46
El PSOE-PSC, el PP, i IU-ICV, els partits espanyols, faran l'impossible per diluir les nacions catalana i basca. Ara utilitzen el bon rotllo, ara la il·legalització de partits, ara la prohibició de TV3 al País Valencià, ara que si els treballadors hem de ser solidaris, ara que el primer de tot és sortir de la crisi, ara parlem català en la intimitat, ara els funcionaris de l'estat als Països Catalans no són obligats a parlar català, ara estem en contra del pacte fiscal... No poden haver pactes ni acords amb els partits espanyols.
+11
-5
pobrets espanyols
un català, 28/03/2011 a les 16:22
Per què hi ha espanyolistes escrivint cada dia comentaris a l'article del Cot? Perque la veritat els ofèn, pobrets.
+6
-6
CONCENTRACIÒ
elregalatd'osona, 28/03/2011 a les 15:42
Dissabte vinent a les 6 de la tarda,a la plaça del rei de Barcelona.
Junts - Tots - com mes Millor
+15
-5
llibertat
toni avinyó, 28/03/2011 a les 14:52
això que passa a l'estat espanyol és de jutjat de guardia;cada dia és veu més clar que catalans i bascos sóm més de tercera que no pas de segona,realment fa pena veure com no deixen legalitzar cap partit al pais basc que tingui ideals independentistes.i aqui més o menys igual.L'estat espanyol sembla més una dictadura que no pas una democràcia i ens volem imposar les seves normes autoritaries i espanyolistes
+13
-6
Injustícia
Gelet, 28/03/2011 a les 14:17
Si catalans i Bascs portèssim el govern Escanyol al tribunal de La Haya crec que guanyaríem,està molt clar que nosaltres som ciutadans de segona categoría.
+8
-9
Que no s'et passi Cot
Anònim, 28/03/2011 a les 14:00
Recorda que no s'et passi la data de renovar el DNI.
+2
-11
TINGUEU PRESENT
Anònim, 28/03/2011 a les 11:53
Al Pasbort aplaudiendo un programa de TV-2?, aunque me tiró toda la teoria que era mia, y solo mia, el que allí se decia,. así que la solución existe....pero...el lavado cerebral TAMBIEN, veremos (vereis quién ganarà).
+7
-26
Los Escuadrones de la Muerte se pasean por Las Ramblas y dan de comer a las Palomas
Vladimir, 28/03/2011 a les 10:22
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+29
-9
democràcia
Lluis de Montevideo, 28/03/2011 a les 02:50
Hi ha gent espanyola que pensa que espanya es una democràcia.
Veient de fora i molt lluny, penso que la democràcia espanyola es la més pobra de Europa Occidental. Els catalans no se que esperan per dir prou. Us enfonsaran a l'altura que tenen els messetaris. Compareu...
+18
-5
la indiferència es culpa dels que callen.
euro, 28/03/2011 a les 01:55
Molt bon comentari Sr. Cot, igual de bó el de eta.

Ara bé,per anar en contra dels partits que va registrant l'esquerra abertzale, hi hà un munt d'associacions com l'avt, que estant tot el dia presionant al govern i foten denuncies a tor i a dret.
En canvi, no hi hà ningú que denuncii a cap partit de l'extrema dreta, ni presioni al govern perqué l'ilegalitzi.
I es clar, si al govern de torn ningú li diu res, dons s'ho passen pel forro el que facin, a mes els del pp els recolçen, per tant el psoe, no fot res.
La culpa es nostra per no fotre el crit al cel, i fotre merder. Pot ser, tenim massa fèina.
I mentres tant, gràcies al pp i psoe...mes els que callem, dons continuen tant amples.
+37
-2
Com deia el mestre Schuster
Anònim, 28/03/2011 a les 00:26
De donde és el arbitro?. Entonses no hase falta disir nada más.
+23
-5
El pa que si dona
Ivan.N, 28/03/2011 a les 00:15
La "democràcia" Espanyola, es clar que es per als Espanyols, i Catalans i Bascos som ciutadans de segona en aquesta Espanya.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: