Sense títol
El personatge
El filòsof Josep Maria Terricabras parla de la consulta del 10-A en un article a El Periódico
NOTÍCIA COMPLETA
29/03/2011
Francesc_Homs
El Govern redueix el 14% dels càrrecs intermedis de la Generalitat
El Consell Executiu de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts una nova mesura per reduir els càrrecs a l'administració. Aquesta vegada ha anunciat una reducció del 14% en càrrecs per sota dels director generals, tot i que ha aclarit que els funcionaris afectats no perdran la feina sinó que seran reubicats en altres àrees amb l'objectiu d'aprimar l'administració i guanyar agilitat.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, també ha explicat que l'Executiu suprimirà 246 disposicions per simplificar la normativa del propi Govern i fer-lo més efectiu. Amb aquest pla es pretén garantir més seguretat jurídica, disminuir de càrregues a ciutadans i empreses, aclarir la normativa tècnica vigent i suprimir òrgans administratius regulats per aquestes disposicions.

Les crítiques a la cimera anticrisi

En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Homs també s'ha referit a les crítiques que el Govern català ha rebut pels resultats de la cimera anticrisi. El portaveu de l'Executiu català ha atribuït aquestes crítiques a un "pim, pam, pum electoral" i ha lamentat que els partits opositors "amb una mà abracin els sis acords adoptats i amb l'altra els critiquin".

E.T.
(1 en total)
Nova Democracia Social
29/03/2011
El govern el que ha de fer és reduir el nombre de Ajuntaments. En tenim el doble que Regne Unit !! 60 milions només necessiten 450 ajuntaments i 7 milions ens necessitem 940.
Envia'ns el teu comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones.
(Nom cognoms)*
*
Codi de comprobació *
* Camps obligatoris
DeliciousLa TafaneraTechnoratiGoogle
subcripcio setmanari
subscripcio butlleti