Dijous, 31 de març de 2011 | 22:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

Berlusconi crida a declarar a CR7 i George Clooney

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La defensa del president italià demana la compareixença de 78 persones
Berlusconi crida a declarar a CR7 i George Clooney
Política 29/03/2011 21:17
Redacció.- Els advocats de Silvio Berlusconi han presentat davant el jutge la llista de les persones que volen que atestin en el 'cas Ruby', en la qual es troben, entre d'altres, l'actor de Hollywood George Cloney i el futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo.
George Clooney i Cristià Ronaldo
Berlusconi, que està acusat de prostitució de menors i abús de poder, ha demanat la compareixença de 78 persones, entre les quals es troben Clooney, Ronaldo i varis dels actuals ministres del govern italià, però no ha transcendit el motiu pel qual es demana el seu testimoniatge.

Per la seva banda, la fiscalia ha demanat la declaració davant el tribunal de 132 testimonis. Es dóna la circumstància que ambdues parts han demanat el testimoniatge de la jove marroquina Karima El Marough, coneguda com Ruby Robacorazones, qui presumptament va mantenir relacions sexuals amb Berlusconi quan era menor d'edat.

Ara cal esperar al fet que el tribunal decideixi quins testimonis accepta i quins descarta. Qui segur que declararà és Silvio Berlusconi, que està cridat al jutjat el proper 6 d'abril.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1