divendres, 1 d'abril de 2011

actualitat

Notícies

22.02.2011 · Festa Major d'estiu de Sant Domingo 2011

Es publiquen les bases de participació a la Fira d'Artesans 2011

L'Ajuntament d'Argentona ha fet públiques les Bases de participació a la Fira d'Artesans de la Festa Major d'estiu de Sant Domingo 2011, tant en categoria d'alimentació com d'artesania, en general. La DATA MÀXIMA per presentar la sol·licitud és el divendres, 13 DE MAIG d'enguany.



FIRA D’ARTESANIA DE LA FESTA MAJOR DE SANT DOMINGO

Argentona: 4, 5, 6 i 7 d’agost de 2011.

 

BASES

 

1.       Podrà fer la sol·licitud de participació a la fira qualsevol artesà o col·lectiu que pugui acreditar la seva condició.

2.       Podrà exposar-se qualsevol tipus de producte artesà, a excepció de la ceràmica i terrissa. Per aquests productes s’haurà de presentar sol.licitud al Museu del Càntir, entitat que organitza la fira internacional de la ceràmica i terrissa ( dies 4, 5, 6 i 7 d’agost de 2011).

3.       Els productes hauran de ser sempre de producció pròpia. Es consideraran artesans/nes de productes no alimentaris, aquelles persones físiques o jurídiques que compleixin amb una activitat de “producció, transformació o reparació de béns artístics i de consum, i la de prestació de serveis, realitzada mitjançant processos en els quals la intervenció personal i el coneixement tècnic constitueixen factors predominants i que donen com a resultat l’obtenció d’un producte final individualitzat, que no és susceptible d’una producció industrial totalment mecanitzada o en grans sèries”, d’acord amb els criteris estipulats per Artesania Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

4.       Per optar a ser expositor caldrà presentar la següent documentació abans del proper dia 13 de maig de 2011:

ü       Fitxa de sol·licitud específica, degudament signada, que ha d’incloure l’acceptació de les presents bases.

ü       Declaració d’estar al corrent d’obligacions tributaries i amb la Seguretat Social.

ü       Mínim de dos fotografies del producte i de la parada

ü       Currículum de l’artesà.

ü       Metres sol·licitats (màxim 5 metres lineals i mínim 2 metres de fondària). 

  • En cas d’artesà o col·lectiu d’artesans:

ü       Carta d’artesà vigent o acreditació conforme es compleixen els requisits previstos en el Decret núm. 252/2000, de 24 de juliol, sobre l’activitat artesanal a Catalunya (el jurat seleccionador podrà demanar una mostra dels productes elaborats si ho considera oportú).

  • En cas d’artesà alimentari:

ü       Fitxa de sol·licitud específica per artesà alimentari, degudament signada, que ha d’incloure l’acceptació de les presents bases.

ü       Certificat conforme l’artesà o l’empresa artesana alimentària està inscrita en el RSIPAC.

ü       Carta d’artesà alimentari vigent conforme es compleixen els requisits previstos en el Decret núm. 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària.

ü       Acreditar la formació en higiene alimentària conforme al Reial decret 202/2000, d’11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments

Les sol·licituds rebudes posteriorment al 13 de maig de 2011, seran automàticament desestimades i es procedirà a l’arxiu de les mateixes.

5.       Aquesta documentació s’ha de fer arribar a:

Ajuntament d’Argentona

Fira d'Artesans (Festa Major Sant Domingo 2011)

C/ Ramon Par,1

08310 - Argentona  (Barcelona)

Telf.  93 797 49 00   -   Fax. 93 797 08 00

E-mail: arnaurv@argentona.cat  

6.       Si es tracta d’un col·lectiu o grup amb productes artesanals diversos, s’haurà d’incloure la relació i els productes de tots els components del grup, així com els metres sol·licitats de cadascun d’ells.

7.       No s’acceptaran revenedors de productes d’artesania o la venda de productes realitzats per processos industrials, o de simple manipulació.

8.       En funció de la valoració del compliment dels requisits d’aquestes bases, i vist el nombre de sol·licituds rebudes, el jurat seleccionarà els expositors, tenint en compte els següents criteris i puntuació:

  • Elaboració dels productes d’acord amb els criteris estipulats per Artesania Catalunya i del Dep. d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (en el cas de productes artesans alimentaris). Es valorarà els següents criteris:

    • La documentació i treballs presentats. Es valorarà el currículum i els productes (en el seu cas fotografies) presentades (fins a 25 punts)

    • El temps d’exercici de l’ofici (fins a 20 punts)

    • La qualitat en la manufactura, acabat i presentació dels productes. També es valorarà la qualitat tècnica, el disseny i la innovació del producte artesà (fins a 25 punts)

    • Formació: titulacions d’estudis, cursos, etc. (fins a 15 punts)

  • Altres criteris:

    • Característiques de la parada: bona imatge de les peces i de la parada de venda o exposició (fins a 15 punts).

La llista d’expositors acceptats i exclosos es publicarà abans del dia 1 de juliol de 2011, en cas que no es resolgui en l’esmentada data, les peticions s’entendran desestimades per silenci administratiu. L’esmentada llista únicament es publicarà al taulell d’anuncis de la Corporació, no efectuant-se cap notificació personal.

9.       La distribució i ubicació assignada no podrà ser modificada.

10.   No es disposarà de subministrament elèctric. Restarà totalment prohibit realitzar qualsevol tipus de connexió a les instal·lacions elèctriques municipals. En cas contrari es prendran les mesures legals pertinents.

11.   Taxa per a la instal·lació de parades (m2 / dia).

PARADES ARTESANALS DE:

-       venda de productes d’alimentació

     elaborats artesanalment

     (embotits, formatges, galetes, etc.):            10,02 euros

-  xocolateria i massa fregida:               10,43 euros

-  joguines, ceràmiques, bijuteria,

    llumeneres i articles de regal:              6,13 euros

Com a mínim es contaran 2 metres de fondària. Aquesta taxa únicament correspon a la utilització privativa o aprofitament especial del domini públic i no inclou cap servei per part de l'Ajuntament.

12.   Els dies de la fira d’artesania seran: 4, 5, 6, i 7 d’agost de 2011.  La seva ubicació serà l’Avinguda Puig i Cadafalch.

13.   L’horari de la fira serà de 10’00 a 14’30 i de 17’00 a 1’00 de la matinada (l’últim dia de la fira es podrà tancar a les 21’00h).

14.   El muntatge de la fira es farà el dijous, 4 d’agost, de 8’30 a 9’30 del matí.

A les 9’30 del matí, tots els vehicles hauran de ser retirats del recinte de la fira.

15.   En cas que el dia 4 d’agost, a les 10’00 del matí, no s’hagi instal·lat la corresponent parada, es perdrà l’autorització atorgada.

16.   La fira es clausurarà el dia 7 d’agost a les 21’00  fent la recollida posterior.

17.   Les feines d’instal·lació i muntatge corresponen exclusivament a cada expositor.

18.   No es podran instal·lar banderoles publicitàries ni altres elements que sobresurtin de la parada.

19.   Cada expositor s’haurà de fer càrrec del tancament i obertura de la parada, així com de la neteja de la mateixa i dels voltants.

20.   L’expositor ha de prendre, al seu càrrec, les mesures necessàries de seguretat i protecció dels productes exposats. L’assegurança per robatori o incendi anirà a càrrec de cada expositor.

21.   En cas d’incompliment de les esmentades bases, pot ser motiu de la retirada immediata de l’autorització o de denegació d’autorització per a properes fires.

22.   La participació a aquesta fira pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

23. L’organització es reserva el dret de modificar o complementar aquesta normativa per al bon funcionament de la fira.


Igualtat
XXVIII Mostra Literària d'Argentona
Preinscripció curs escolar escoles públiques
Inscripcions Fira d'Artesans
Premi Burriac
Horaris autobús
Calendari fiscal 2011
L'Ajuntament a les Xarxes Socials
Inscripció al Registre Ciutadà
Esports
Policia Local d'Argentona
Tauler d'Edictes
Registre d'Interessos
Perfil del Contractant
Plans municipals
Oferta Pública
Ràdio Argentona
web jove
SEMPRE
Ofertes Feina
web Museu del càntir
Costa de Barcelona-Maresme
CAAD Maresme
Parc serralada Litoral
Associació Municipis Catalans Recollida PaP
Quin temps fa a Argentona?