Divendres, 1 de abril de 2011 | 15:36
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Hi haurà Lliga: la jutge estima les mesures cautelars dels sis clubs 'díscols'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Hi havia una assemblea extraordinaria convocada com a segona opció
Hi haurà Lliga: la jutge estima les mesures cautelars dels sis clubs 'díscols'
30/03/2011 09:58
Drets del futbol camara retransmision9
No caldrà esperar a la tarda per saber si hi ha Lliga. La jutge Purificación Puyol ha decidit estimar les mesures cautelars presentades pels sis clubs 'díscols' contra l'atur patronal convocat per la resta d'equips, que volen acabar amb el partit en obert dels dissabtes
Tot i que la magistrada Puyol s'ha pronunciat contra les mesures cautelars i hagués acceptat la demanda presentada per catorze clubs, entre ells Barça i Madrid, per suprimir el partit en obert, el cert és que aquest dimarts a la tarda es va produir una reunió entre el secretari d'Estat, Jaime Lissavetzky, i el president de la LFP, José Luis Astiazarán, en la qual es va desencallar la situació. Tot i que la posició d'aquests equips segueix sent la mateixa, es va acordar no forçar més la situació i disputar la competició amb normalitat.

La jutge considera que "en aquest cas es demana l'adopció d'aquesta mesura cautelar per aconseguir el manteniment d'un estat fàctic ja establert", que és "l'existència d'un calendari aprovat per la RFEF", mentre que és l'Assemblea la que pretén que aquesta situació sigui "bruscament alterada". Per això, concedeix les mesures cautelars, ja que, a més el 'G-6' addueix la "incompetència estatutària de la LFP per alterar el calendari", afegint que si no es concedissin, es compliria l'acord de l'Assemblea, quedant sense objecte la demanda principal.

No obstant això, les ferides a la LFP no es tancaran fàcilment, ja que les diferències entre els sis ‘díscols' i el gruix d'equips que defensa l'eliminació del partit en obert són ara mateix insalvables. Tant, que ahir va dimitir José María Cruz, director general del Sevilla i vicepresident primer de la LFP.

L'Assemblea de la LFP va acordar aquesta aturada patronal amb l'objectiu d'aconseguir que  s'anul·lés l'obligatorietat de transmetre un partit en obert totes les jornades i que es canviés la Llei del Joc perquè els clubs rebin més beneficis per les apostes i  de la Quiniela. No obstant això, Athletic, Espanyol, Reial Societat, Real Societat, Sevilla i Villlareal s'oposen a aquesta decisió, de manera que van presentar una demanda perquè s'anul·lés aquest acord, demanant mesures cautelars atesa la urgència temporal.

Així doncs, els horaris per a aquest cap de setmana queden així:

Dissabte, 2 de abril

18:00 Real Madrid-Sporting
20:00 Getafe-Valencia
22:00 Villarreal-F.C. Barcelona

Diumenge, 3 de abril

17:00 Real Sociedad-Hércules
17:00 Espanyol-Racing
17:00 Levante-Málaga
17:00 Deportivo-Mallorca
19:00 Sevilla-Zaragoza
21:00 Osasuna-Atlético de Madrid

Dilluns, 4 de abril

21:00 Almería-Athletic Club
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1