Divendres, 1 de abril de 2011 | 15:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas comença a sentir crítiques internes per no enfrontar-se a la crisi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Una exconsellera de CDC li demana que "no parli més del passat sinó de futur"
Mas comença a sentir crítiques internes per no enfrontar-se a la crisi
Política 30/03/2011 14:11
EuropaPress.- L'ex consellera d'Ensenyament durant l'última legislatura de Pujol, Carme-Laura Gil, ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que deixi de parlar del passat i concreti quins "sacrificis" són necessaris per superar la crisi.
Carme-Laura Gil
"President, no parli més del passat sinó de futur, i digui'ns com l'hem de construir", ha reclamat en el seu blog personal recollit per Europa Press, on admet que governar mai és fàcil, malgrat destacar que pot ser un repte il·lusionant davant conjuntures econòmiques com l'actual.

Per això, davant la debilitat de les arques públiques de la Generalitat, Gil ha instat Mas a detallar els sacrificis que hauran de realitzar els catalans: "Encara no us heu dirigit a la gent sense nom conegut, a nosaltres, encara no ens heu dit què voleu de nosaltres".

Després de destacar que els catalans estan disposats a treballar més i a posposar els seus desitjos per sortir més forts de la crisi, li ha emplaçat al fet que aquest esforç reverteixi en benefici dels ciutadans i no per "alleugerir dèficits d'uns altres".

A més, ha demanat al president de la Generalitat que eviti que els consellers continuïn parlant del passat per justificar la política de retallades pressupostàries

"Tanquem-ho ja. No substituïm les idees pel lament", ha afegit l'ex consellera, deixant clar que Mas és el seu president i que no vol un altre.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1