Divendres, 1 de abril de 2011 | 15:38
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Mor un vigilant de l'estació de Renfe a Castelldefels desprès d'una baralla

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El jove que l'ha agredit ha estat detingut
Mor un vigilant de l'estació de Renfe a Castelldefels desprès d'una baralla
01/04/2011 09:25
9estacio-castelldefels
Un vigilant de seguretat de l'estació de tren de Castelldefels ha mort aquest matí de divendres després de l'agressió a cops d'una persona, que ja ha estat detinguda per la Policia Local d'aquesta localitat barcelonina.
Cap a les 6.35 hores, els Mossos d'Esquadra han estat alertats que una persona estava agredint el vigilant, després que aquest l'advertís que no podia entrar al tren sense bitllet. Alguns testimonis han apuntat a Europa Press que el vigilant ja havia expulsat l'agressor abans dels fets, i que aquest ha tornat a entrar a l'estació.

Les primeres informacions apunten que el jove no hauria utilitzat cap arma per cometre l'agressió i que el vigilant hauria patit un atac de cor mentre era colpejat.

El propietari d'un bar proper a l'estació ha assegurat que va sentir crits quan es trobava a l'interior de l'establiment, que encara estava tancat.

Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), les dues ambulàncies desplaçades al lloc han intentat reanimar la víctima, de 44 anys, però ha resultat impossible.

La Policia Local ha detingut el presumpte agressor de la víctima, Sergio MG, d'uns 20 anys, i els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies exactes de la mort.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1