Dissabte, 2 de abril de 2011 | 14:23
Vostè es troba a: Inici > Política >

"L'exigència de reducció del dèficit és irrenunciable"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rubalcaba constreny a la Generalitat a complir el seu compromís de retallades
"L'exigència de reducció del dèficit és irrenunciable"
Política 01/04/2011 15:09
CatalunyaPress.- El Govern espanyol ha confirmat, per mitjà del seu portaveu, Alfredo Pérez Rubalcaba, que no pot renunciar a exigir a les comunitats autònomes que redueixin el dèficit, i ha assenyalat que a partir de la retallada exigida estan oberts al diàleg.
Rubalcaba ha estat clar en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres quan ha assenyalat que el Govern no pot ser inflexible davant les comunitats autònomes.

"És molt important per a l'economia que mantinguem aquest objectiu. A partir d'aquí, el diàleg està obert", ha assenyalat un Rubalcaba que ha explicat que "Espanya ha d'enviar un missatge de solvència a la Comunitat Europea".

El Govern ha recordat a la Generalitat catalana, els dirigents de la qual han denunciat aquesta setmana que els vol augmentar el percentatge de retallada als seus pressupostos, el seu compromís. Sense entrar a confirmar o desmentir que des de Madrid s'hagin exigit més retallades, Rubalcaba ha advocat pel diàleg i ha assenyalat que les vies de comunicació estan obertes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1