Dissabte, 2 de abril de 2011 | 14:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

Duran, sobre l'independentisme de Pujol: "Estic en actiu, i he de tenir els peus a terra"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Encara que evita polemitzar
Duran, sobre l'independentisme de Pujol: "Estic en actiu, i he de tenir els peus a terra"
01/04/2011 10:50
9duren i lleida
Respectuosa, si, però també dura. Així ha estat la resposta del líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, al posicionament independentista de l'expresident Jordi Pujol. "Estic en actiu i, per tant, he de tocar amb els peus a terra", ha afirmat.
"Respecto moltíssim el pensament de Pujol, faltaria més, i no tinc cap intenció de polemitzar amb les seves opinions i amb les seves actituds", ha assegurat Duran, per afegir que ell seguirà defensant un Estat Confederal, com ha fet en els seus 37 anys de carrera política.

Duran ha evitat polèmiques i ha dit respectar les consultes independentistes i "la decisió que cada persona, militant o votant pugui prendre. Per tant, respectem i respecto personalment la posició i decisió del president Pujol. Ell aquests dies, de forma reiterada, s'ha pronunciat en favor de la independència, rectificant els seus plantejaments anteriors. Jo crec que té dret a rectificar. Ell, en tot cas, ha afegit que veu dos problemes. Un, la possibilitat que això comporti una divisió, una falta de cohesió en el conjunt del país, i l'altre, que no ho veu fàcilment viable".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1