Dissabte, 2 de abril de 2011 | 14:26
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El consell de la CAM acorda sol·licitar 2.800 milions al FROB

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Demana suport financer
El consell de la CAM acorda sol·licitar 2.800 milions al FROB
Economia 01/04/2011 20:52
EP.- El consell d'administració de Caja Mediterráneo (CAM) ha acordat, després de la ruptura del projecte de Banco Base, sol·licitar suport financer del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) per un import total de 2.800 milions d'euros, ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).
La CAM va destacar que aquesta xifra, inferior a la qual en el seu moment va sol·licitar Banco Base (4.277 milions d'euros) al Fons, li permet aconseguir més del 10% de capital principal i complir així les noves exigències de capital establertes pel Govern.

A més, expressa la seva convicció que aquesta quantitat li permetrà superar les proves d'estrès a les quals hauran de sotmetre's les entitats financeres espanyoles a partir d'aquest mateix mes.

Així mateix, l'entitat ha acordat materialitzar amb caràcter previ la transferència de tot el negoci financer de la caixa a un banc, a fi de poder donar entrada a la seva capital al FROB.

La caixa alacantina assenyala que la possibilitat de sumar nous socis "està oberta", i l'entitat "propiciarà la seva integració si amb ella el seu projecte de futur guanya en grandària i solidesa, continuant amb la seva tradicional política d'integracions".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1