Dissabte, 2 de abril de 2011 | 14:23
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Óssos asturs, alienígenes i drames humans

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de cartellera
Óssos asturs, alienígenes i drames humans
01/04/2011 11:35
Quatre grans estrenes marquen el cap de setmana cinematogràfic. Hi ha de tot i per a tots: des de la típica pel·lícula d'invasió alienígena amb espectaculars efectes especials fins a un drama xilè centrat en les relacions humanes, passant per una interessant pel·lícula espanyola.
Es tracta de '¿Para qué vale un oso?', que dirigeix Tom Fernández i que reuneix a dos dels còmics espanyols més estimats pel públic: Javier Cámara i Gonzalo de Castro. Tots dos són dos germans, biòleg i zoòleg, que han dedicat la seva vida a la ciència i al futur de la humanitat, oblidant-se l'un de l'altre. Ara es retroben en una masia familiar, i es redescobreixen. Humor, paisatges asturians i missatges ecològics units en una interessant proposta.

INVASIÓ A LA TERRA
Si prefereixen els grans efectes especials i les pel·lícules estil ‘Independence Day' són les seves favorites, no poden deixar de veure 'Invasió a la Terra', una gran producció de Hollywood dirigida per Jonathan Liebesman. Després de la invasió, Los Angeles es converteix en l'últim bastió de la humanitat i en seu de la gran batalla (veure tráiler).

LA VIDA DE LOS PECES
La xilena ‘La vida de los peces' explica la història d'Andrés, que viu a Alemanya des dels 10 anys i que torna a Xile per enterrar determinats episodis del seu passat i fer la seva vida a Berlín. Allà, no obstant això, es retroba amb una vida diferent que no ha aconseguit oblidar, inclosa Beatriz, un amor platònic de joventut (veure tráiler). Complex drama que li va valer a Matías Bize el Goya a la millor pel·lícula hispanoamericana.

EN UN MÓN MILLOR
L'última estrena de la setmana és ‘En un món millor'. El metge Anton viu a cavall entre una petita ciutat acomodada de Dinamarca i un camp de refugiats africà, on col·labora. Separat de la seva esposa, haurà de fer front als problemes d'Elias, el seu fill major, que pateix bullying a l'escola. El jove troba en Christian, un nen nouvingut de Londres, al seu millor aliat, però aviat la solució serà un problema. Anton es veu atrapat en dos mons plens de problemes i diferències (veure tráiler). 
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1