Dissabte, 2 de abril de 2011 | 14:46
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Letizia i Camila amadrinen 'Columbus'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Visita real a l'Escola de Gossos Guia de l'ONCE

Letizia i Camila amadrinen 'Columbus'

Societat 31/03/2011 18:30

La princesa d'Astúries i la duquessa de Cornualles han amadrinat un cadell de l'Escola de Gossos Guia que l'ONCE té als afores de Madrid.

letiziacamiliaperroguia

La dona del Príncep de Gal·les va ser qui va batejar amb el nom de "Columbus" a un petit pagès negre d'amb prou feines una setmana.

A Camila la hi va veure gaudint de la visita al centre de l'ONCE  seguint amb entusiasme les demostracions que els membres de l'Escola de Gossos Guia els van fer sobre el terreny.

Miguel Carballeda, president de l'ONCE, va agrair la visita de les reals padrines perquè  "reconeix" les seves "capacitats" i els fa "visibles en la societat". Cal destacar que la Fundació del Gos pigall ha entrenat més d'1.800 gossos en els seus 20 anys de vida.

Ambdues també, han pogut accedir a una sala que alberga diferents ventrades de gossos guia. Allí, l'esposa del Príncep Carlos ha amadrinado a un cadell nascut la setmana passada, al que ha cridat 'Columbus' (Colón, en castellà). Malgrat que la Duquessa solament ha pogut veure el cadell a través del cristall protector perquè encara no està vacunat, tant ella com la Princesa Letizia han passat uns minuts acariciant a 'Babú', un altre cadell de pagès de tan sol dos mesos d'edat. Ambdues s'han mostrat molt somrients i afectuoses amb el gos.

Després, a la sortida de la fundació, una vegada més, han posat per als mitjans de comunicació al costat de quatre gossos i les seves famílies adoptives para, seguidament, assistir a una exhibició de dos gossos guia que ha realitzat exercicis d'obediència i guia. Conclosa la mostra, el president de l'ONCE ha fet lliurament d'un record de la visita, una rèplica d'un gos pigall de ceràmica, que tant la Princesa d'Astúries com la Duquessa de Cornualles han rebut amb especial gratitud.

Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1