Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

De Guzmán acosta el Mallorca a la permanència

El Mallorca ha conquerit la seva onzena victòria (1-0) amb un gol que Jonathan de Guzmán li ha marcat a Leo Franco, que acabava de substituir Doblas, expulsat

Llevant - Mallorca

Llevant i Mallorca es conformen amb l'empat (1-1)

El Llevant i el Mallorca han empatat un partit anivellat en el que per als dos equips ha estat important no perdre i on l'empat ha estat un resultat just

El Llevant vol confirmar la línia ascendent superant el Mallorca i igualant-lo a la classificació

Després de sumar 5 victòries en els últims 7 partits, els valencians volen confirmar la seva bona ratxa contra un equip que busca assegurar aviat la permanència

Primera Divisió

Pablo Hernández amb dos gols consolida el València en la tercera plaça al camp del Mallorca (1-2)

El València va fer patir el Barça, i avui ha demostrat que no va ser cap casualitat i que està preparat pel gran partit contra el Shalke 04 de Champions

El Mallorca es planteja objectius europeus davant el València

Tot i estar en posicions ben diferents, el València i el Mallorca es disputaran uns punts molt valuosos i necessaris per a tots dos equips a l'estadi Ibersotar

ESPANYOL

Laudrup: "Hem quedat una mica tocats després de fallar el penal"

El tècnic del Mallorca s'ha mostrat satisfet per la victòria del seu equip davant l'Espanyol i ha destacat, sobretot, el rendiment dels seus futbolistes en la segona part

Mauricio Pochettino saluda Michael Laudrup abans del partit. JOSEP LAGO / AFP PHOTO Pochettino, amb Laudrup

ESPANYOL

Pochettino: "Hem pagat car el desgast físic i mental del passat dissabte"

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que l'equip no ha estat encertat en el segon temps i ha apuntat al desgast com la principal causa del baix rendiment dels jugadors

ESPANYOL

El Mallorca s'encoratja a la segona part i remunta el partit a Cornellà (1-2)

Els de Michael Laudrup han aconseguit remuntar el gol inicial d'Álvaro Vázquez amb una gran segona part gràcies a l'encert de Webó (62') i de Nsue (82')

Mallorca - Barça

Guardiola: “El gol de Messi ens ha tranquil·litzat”

Malgrat el resultat, contundent, el tècnic ha volgut reconèixer els problemes que ha tingut l'equip, especialment als primers minuts, per imposar el seu estil

Messi jugant contra el Mallorca / EFE Messi jugant contra el Mallorca / EFE

El Barça tira de fons d'armari i, amb els suplents, venç el Mallorca (0-3)

Messi ha desbloquejat el partit al 37', Villa ha fet el segon (56') després d'una gran passada llarga de Sergio Busquets i Pedro ha fet el tercer, un golàs amb un xut llunyà (65')