Diumenge, 3 de abril de 2011 | 16:29
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Els Manel entusiasmen a Reus

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El grup inicia l'esperada gira, amb totes les entrades venudes
Els Manel entusiasmen a Reus
Cultura 27/03/2011 09:01
El teatre Bartrina de Reus va ser anit el punt de sortida de la gira de presentació del segon disc del quartet barceloní Manel, el grup català que acumula fidels i seguidors. Amb el seu nou disc '10 milles per una bona armadura' ja en les tendes, el grup va repassar el seu repertori en un clima d'entusiasme dels seus seguidors.
manel
Amb els motors ja en marxa, el grup va començar a Reus una gira que està penjant el cartell de 'tot venut' en cadascun dels concerts previstos --entre els més destacats, cinc nits al Teatre Romea de Barcelona i dos més al Teatre Lara de Madrid--. També ténen previst actuar en alguns dels principals festivals d'estiu com el Pop Arb d'Arbúcies, el South Pop de Sevilla i el SOS 4.8 de Múrcia.

Van començar el primer concert oficial d'aquesta gira amb 'petits moments de dubtes i afinacions'. "Gràcies; aquests trenta segons incòmodes formen part de l'espectacle", va reconèixer Guillem Gisbert, abans de començar el concert amb 'Miquel i Olga tornen'. "Aquest és el primer concert de la gira, esperem que la part positiva superi els problemes de rodatge", va confessar, abans de tocar 'El gran salt' i 'Bumerang', dos temes del nou disc que van enllaçar amb el ja clàssic 'Pla quinquennal' del seu treball de debut.

Ja des de la primera cançó, el públic els va acompanyar amb palmells i seguint les lletres de les cançons, amb gran complicitat. Un dels moments de més intensitat en l'atmosfera del concert va ser amb 'Que demani un desig!", amb guitarres intenses i clímax emocional que van donar el millor to dels quatre músics en l'escenari.

Benach, a la platea

A la platea del teatre es va poder veure l'ex president del Parlament, Ernest Benach, que penjava fotos i comentaris a Twitter des de la seva butaca: "Impressionant, la gent ja se sap les cançons! ". 'Benvingut', rebuda amb un "macos i collonuts", va servir per tancar un concert d'una  hora en el que els Manel confirmen la seva connexió i arrelament popular. Fan concerts senzills, sense pirotècnia ni més efectes especials que la il·luminació, però conecten com ningú. Per algo son el grup català de major vendes i èxit en tot el territori espanyol.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1