Diumenge, 3 de abril de 2011 | 16:28
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Gaudeix de Barcelona amb l’arribada de la calor

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del Cap de Setmana
Gaudeix de Barcelona amb l’arribada de la calor
31/03/2011 20:07
Us proposem un cap de setmana ben dinàmic! Una ruta per veure Barcelona des de les altures, córrer la Cursa d'El Corte Inglés o escoltar la millor música, ja sigui amb la Fira Internacional del Disc, l'exposició "Genius Loci" o assaborint els ritmes d'El Petit de cal Eril. Qui ha dit avorriment?

Aquest cap de setmana us proposem mirar la ciutat de manera diferent, des de les altures. La Barcelona en miniatura s'estendrà als vostres peus si pugeu a qualsevol dels miradors que envolten la capital catalana, ja sigui des de Collserola, Montjuïc o des del mateix centre, al Mirador de Colom.
El Mirador de l'Alcalde, la Caseta del Migdia, el cim del Turó de la Rovira o el Tibidabo són alguns dels enclavaments privilegiats que us permetran gaudir de les millors panoràmiques si el dia acompanya.

I si decidiu fer un ruta per aquests miradors, de ben segur que diumenge encara mantindreu part d'aquest esperit esportista. Només us cal matinar una mica per fer una altra ruta, aquest cop més atlètica, la Cursa d'El Corte Inglés.

Després de La Marató, continua el ritme habitual de curses de la ciutat, i aquest diumenge se celebra la 33a edició d'una de les més populars.

Des de passeig de Gràcia fins a la plaça de Catalunya passant per la zona olímpica, prepareu-vos per fer poc més de 10 quilòmetres gaudint de les millors vistes de Barcelona, caminant o corrent. El més important és la victòria personal de cadascú!

Seguiu el fil musical...

No pot faltar una mica de música per alegrar el cap de setmana. En el marc del Festival de Guitarra, el Petit de ca l'Eril presenta, a la Sala Bikini, el seu darrer treball, Vol i dol, un recorregut intimista i psicodèlic que tracta, en moltes cançons, la mort des d'un punt de vista irònic.

Amb els seus ritmes habituals de folk, el compositor repassarà, també, alguns dels èxits del seu disc anterior, I les sargantanes al sol.

També música catalana, però en aquest cas en format expositiu, la trobareu a la Fundació Joan Miró amb la mostra "Genius Loci", deu instal•lacions ambientades en l'univers musical de grups com ara Mishima, Manos de Topo, Els Amics de les Arts o Standstill.

Col•leccionistes i amants de la bona música no us podeu perdre tampoc la Fira Internacional del Disc que té lloc a l'Estació del Nord, plena d'estands i, fins i tot, una exposició sobre la ‘movida madrilenya’.

Lletres i patis

Aquest dijous comença, també, la vuitena edició del festival Barribrossa, enguany amb un homenatge al moviment poètic Oulipo, que surt del dadaisme, combina text i sons i va estar molt relacionat amb la creació i poètica catalana.

Espectacles com ara Salflorvatge o el projecte multimèdia Les naixences latents són els que s'han programat per a aquest primer cap de setmana.

Petits i joves podeu donar la benvinguda a la primavera, aquest cap de setmana, amb la festa que se celebra a prop de cinquanta patis de la ciutat en el marc del programa "Temps de barri, temps educatiu compartit".

No us perdeu els tallers de circ i reciclatge, actuacions musicals i activitats esportives que s'hi han preparat!

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1