Diumenge, 3 de abril de 2011 | 16:33
Vostè es troba a: Inici > Política >

Zapatero: "El PP haurà de treballar perquè fins ara l'única cosa que ha fet és atacar-me"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
PRIMER ACTE DESPRÉS D'ANUNCIAR QUE NO SERÀ CANDIDAT EL 2012
Zapatero: "El PP haurà de treballar perquè fins ara l'única cosa que ha fet és atacar-me"
Política 03/04/2011 14:13
El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat que la seva decisió de no presentar-se a les properes eleccions generals com a candidat del PSOE "anirà bé" al PP perquè a partir d'ara "haurà de treballar".
Durant la seva intervenció al pavelló Príncep d'Astúries de Múrcia per obrir la precampanya de les eleccions municipals i autonòmiques del 22 de maig a la regió, Zapatero ha explicat que "sempre li agrada veure les coses positives" de cada situació.

En aquest sentit, ha ressaltat que la seva decisió anirà bé al partit de l'oposició ja que "ara no podran" atacar-lo. "Mentre preparen el projecte, Rajoy es posarà a treballar? Perquè clar, tots els dimecres al Congrés, la culpa és de Zapatero, ja sigui de què hi hagi un tsunami o bé del que passi al món àrab", ha criticat.

Així, ha recordat que el PP haurà de canviar el seu "discurs coherent" una vegada que s'ha retirat com a candidat socialista a president del Govern. "Ara s'hauran  de posar a treballar en un projecte perquè fins ara l'única cosa que han fet és atacar-me. Els anirà bé", ha explicat.

En qualsevol cas, ha recordat que "l'important de debò" és l'actual situació dels ciutadans espanyols i, per això, ha incidit en la necessitat que el Govern "prengui decisions, encara que siguin difícils". Entre les mesures que ha pres durant les seves dues legislatures, ha ressaltat que ha duplicat la despesa en beques des que va accedir a la presidència, al mateix temps que ha descartat el copagament sanitari perquè "suposaria un esforç molt considerable" per als ciutadans.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1