Vota
Resultat:
17 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 02/04/2011 a les 23:59h

Carme d'Espanya

Doncs la veritat és que s'obre un espectacle que promet. Personalment, tinc una gran curiositat per veure fins on és capaç d'arribar Carme Chacón en el seu anticatalanisme. Perquè se li exigirà molt més del que ja ha demostrat, per més que es passi els dies cridant vivaspaña per les casernes espanyoles que hi ha entre Melilla i l'Afganistan.

A partir d'ara, quan es passegi per les emissores de ràdio o per les pàgines dels diaris de Madrid, Chacón haurà de superar un interrogatori molt exigent sobre la immersió lingüística, la sentència del Constitucional i la selecció nacional de twirling. No dubto que ella, amb la motivació que demostra, aprovarà amb nota, però s'ha de reconèixer que el que li espera és una feinada.

Tot i així, el més significatiu serà el moment exacte en què introduirà un argument que, sens dubte, fa temps que li volta pel cap. Una catalana anticatalanista, militarista i amb una capa (caspa?) de vernís progre pot ser presentada com una garantia contra, precisament, qualsevol moviment polític que hi pugui haver en les immediacions de la caserna del Bruc. 

Dalt de l'escenari s'ha encès un focus que il·lumina l'actriu principal. Així que ja podem parar les orelles i fixar la vista perquè la Carme és l'espanyola indòmita. L'amour est un oiseau rebelle...

COMENTARIS

+2
-1
SI,SI,SI votaré independència!!!
I AM CATALAN, 03/04/2011 a les 17:13
No et limitis a contemplar aquestes hores que ara vénen, baixa al carrer i participa.
VINGA ANIM CATALANS QUE ELS PRESIDENTS VOTEN SI A LA INDEPENDENCIA DE LA NACIO CATALANA !!
ELS GOSSOS FEIXISTES BORDEN I BORDEN !! AIXÒ VOL DIR KE ANEM FORTS I PER FEINA, VIA FORA !!!
SOM´HI TOTS, VINGA LA FALÇ AL PUNY !!! INDEPENDENCIA!!!
Omple aquest formulari i demana als 135 diputat del Parlament que votin a favor de la llei de declaració d’independència.

Http://declaracioindependencia.cat/declaracio

Properament el Ple del Parlament de Catalunya debatrà i votarà la Llei de Declaració d’Independència presentada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Serà un moment històric perquè per primera vegada la independència de la nació catalana es debatrà i es votarà al si del Parlament de Catalunya per part de vostès, els diputats i diputades que són els representants legítims del poble català.

+2
-3
Ladran, Sancho?....
un, 03/04/2011 a les 17:05
La Chacon es catalana. I no és independentista. Ha triomfat a la politica nacional (la de veritat, la espanyola. I no de la "pasucatmaboli" de can barretina). I podria arribar, fins i tot, a ser la nº 1 del PSOE. I si aquest guanyés les eleccions (cosa que te francament magre, tot sia dit) podria arribar a ser la Merkel espanyola. Jode, eh, Cot? Doncs "ande pica, a rascarse" (això ho saben be els gossos, si més no, els q tenen puces).
+4
-1
NOOOOO!!!
Anònim, 03/04/2011 a les 13:34
Lucifer nos infiltró a ZP i ahora nos quereis colar a la Chacón. Hay pillastres. Vale, a lo mejor me rindo y pido asilo en Chechenia; que allí por lo menos parece que hay patriotas; joputas pero patriotas.

Adéu, España... Adéu, Àrea Metropolitana de Barcelona; enyoraré les teves contaminacions.
+3
-1
anticatalanista, militarista??!!
Anònim, 03/04/2011 a les 13:22
Si home; fins aquí podíem arribar... cal dir bestieses per ser independentista?

La Chacón no es espanyolista evidentment(vivaspañes ridículs); ni tampoc anti-catalanista. La Chacón té quelcom de pijo-progre-catalanista... però básicament no es rés; té la profunditat d'una coliflor. Clar que aquesta gent que actua per impulsos de l'estómag es mala gent.
+4
-2
@roger gavà-mar
Anònim, 03/04/2011 a les 12:27
Si el teu sentiment fora majoritari, no estaries fent comentaris d'aquesta mena ni t'importaria el que s'escriu en un diari electrònic com aquest, que té un públic més aviat reduït. Però hi ets, i això ens reconforta, vol dir que cada vegada som més, i que potser algun dia també tu caminaràs amb nosaltres. Benvingut!
+5
-1
L'amenaça lerrouxista
postfederalista, 03/04/2011 a les 12:02
Carme d'Espanya es la versió SXXI del lerrouxisme. Es el frontisme, es l' esquinçament de la societat catalana.Ells que parlen de l'amenaça del trencament de la cohesió social .ells son l'amenaça
+4
-2
l'Espanya negra
Anònim, 03/04/2011 a les 11:42
Espanya és una creació de les sectes satàniques de la inquisició catòlica i l'aristocràcia negra. Felip II era un satànic declarat. L'Espanya negra és una redundància ja que Espanya sempre ha estat negra, satànica i antihumana. Espanya encarna tots el valors negatius de la espècie humana.
+1
-12
Repàs d'història
Anònim, 03/04/2011 a les 11:32
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+0
-0
JO SE UNA COSA
atlasac, 03/04/2011 a les 11:21
Que d´ara endavant, el elector quan vatgi a VOTAR ELL sabrà si es INMIGRANT o TIRA INVASOR, NO TINDRA ESCUSA, EL SEU VOT L´ho dirà, SI VOTA INDEPENDENCIA voldrà dir que ni ES TIRA INVASOR NI BOTIFLER...cosa que SI QUE HO SERA SI PREFEREIX VOTAR PARTITS, que son els que ens porten al GENOCIDI estem mig morts JA o NO!!! ara a DEMANAR LA SALVACIO o la DEFUNCIO TOTAL, ELS VOTANTS O DIRAN QUE VOLEN
+15
-7
7:31
AliBay, 03/04/2011 a les 10:51
Totalment d'acord amb el teu comentari; de fet anava a escriure més o menys el mateix.

Només una puntualització, sí que hi han hagut dos catalans que han arribat a la màxima responsabilitat del govern d'Escanya, Estanilau Figueras i Francesc Pi i Margall, primer i segon president de la Primera República Escanyola.

Ara pregunta de Trívial: quins són els dos únics caps d'estat d'Escanya que no tenen cap plaça, carrer, avinguda, carreró o cantonada pixonera dedicat a Mandril? Segur que l'encerteu.
+6
-3
la darrera esperança espanyola
Quimet, 03/04/2011 a les 10:42
La chacón ens la posaran d\\\' esquer per aturar o endarrerir uns anys més el procés d\\\' independència de catalunya. L\\\' amic zp-pinotxo ja està amortitzat però ens ha pres el pél 8 anys : aves a les castilles, infrastructures allà, t4 barajas, la banca espanyola quedant-se les caixes catalanes... ara necessiten 8 anys més per acabr de saquejar el país i després ja ens deixaran anar. La pobre carme no se n\\\' adona però l\\\' utilitzaran per això i després la deixaran tirada, perquè ni roma paga traïdors ni Catalunya la voldrà quan ens hagi enganyat com l\\\' amic Joooose.
Salut i independència
+11
-13
de que se'en riu?
roger gavà-mar, 03/04/2011 a les 09:49
Sr. Cot, deuria saber que vostè està ridiculitzant el sentiment què, a hores d'ara, és el sentiment identitari MAJORITARI a casa nostra: sentirse català i espanyol. Fotre's de la gent que pensa així no diu gaire del seu tarannà democràtic.
En las seva onírica, idelitzada e irreal Catalunya això no passa, pero arriva el matí, es desperta i tot torna a la realitat indesitjada.
Ha de ser dur viure així, se li nota en el to dels articles plens de resentiment: "casernes a Melilla, crits de viva españa, que si la caspa etc etc...
Però jo sé que la sea dogmàtica fe fa que no es derrumbi, que cregui en la seva croada, ànims Sr. Cot, estem amb vostè.
+6
-15
Viva España
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen, 03/04/2011 a les 09:47
Créame que le entiendo cuando habla Ud. en términos de reduccionismo conceptual, le resultan imprescindibles para manejarse dentro del tópico nacionalista, del imaginario miope y cortireflejo . La valía de la política Chacón se dirimirá según su vago análisis en el anticatalanismo que profese en las casernas "casposas" de la Guardia Civil o del Tércio. Lástima que no puedan acompañarla en las arengas Millan Astray o cualquier otro personaje siniestro de la España Negra. Porque Ud. no vive en un estado democrático y cosmopolita, sino en una suerte de cortijo de señoritos, y además españoles, que le infringen daños infinitos a su alma sensible. Y Chacón, una hija de la inmigración, tuvo que sonreír mil veces a la causa nacionalista, y silenciar su condición de española. Hasta que se mudó a Madrid, que es nuestra capital política, además de Barcelona, y sacudirse el fardo nacionalista. Y gritar Viva España. Sin complejos
+6
-3
Chacon
Rural, 03/04/2011 a les 09:27
Salvador Cot,completement d'acort amb el teo comentari
+13
-4
Els catalasn sempre seran uns ciutadans de segona a Espanya
Anònim, 03/04/2011 a les 07:31
No us feu cap il·usió. La Sra Carme no sortirà pas. Mai cap català ha arribat enlloc en un partit espanyolista. Simplement ocupen la quota catalana i res més. El darrer exemple, el Sr. Borrell, un català amadrilenyat que tampoc va arribar enlloc. El PP ja ha posat en marxa la contraofensiva contra una catalana independentista, que va recolzar l'antiespanyol del "Rubianes".
Els catalans només podran governar a Catalunya quan s'assoleixi la independència. Com a molt faran ministre al Sr Duran a base d'arrossegar-se i lluitar contra l'independentisme
+1
-0
RECTIFICACIÓ.
Judas Priest, 03/04/2011 a les 02:57
Volia dir "portar-li la cotrària al govern" en comptes de l´oposició.
+7
-3
FRACASARÀ.
Judas Priest, 03/04/2011 a les 02:55
Molt han de canviar les coses perquè el PP no guanyi les pròximes eleccions i, ja se sap que un PP amb majoria absoluta, és garantia perquè l´independentisme a Catalunya es multipliqui per cinquanta en un parell de mesos, o sigui, que ja ens anirà bé als independentistes que guanyi el PP. Potser fins i tot veurem a la Carmeta, a l´oposició, defensant l´alliberament nacional de Catalunya. Per allò de portar-li la contrària a l´oposició.
+3
-4
Espanya governa vs. Catalunya
Anònim, 03/04/2011 a les 02:22
Està clar que un dels motius principals de que la Chacón s'enfili al núm. 1 del PSOE és recuperar vot a Catalunya. Amb ZP o Rubalcaba, Catalunya hauria votat massivament CIU, però amb una 'catalana', molt ingenu gili-progre, i molts arrugats tornaran confiança al PSOE.

Em pregunto però si ja han mesurat bé el que implica això a Andalusia... No sigui que es quedin igual, o pitjor...


FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: