Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 01/04/2011 a les 12:18h

El Mercat de Música Viva de Vic nomena una nova direcció

Marc Lloret (foto), músic i teclista de Mishima, dirigirà el festival en substitució de Lluís Puig.

Marc Lloret, músic i teclista de Mishima, dirigirà el festival en substitució de Lluís Puig. Foto: Mishima

L’Ajuntament de Vic, a través de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Vic (ImpeVic), i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català de les Indústries culturals (ICIC), han acordat la nova direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV).

Ambdues institucions han acordat  conjuntament i des de la màxima complicitat  incorporar a la direcció artística del MMVV tres reconeguts professionals amb gran coneixement i experiència dins el sector de la música. La direcció artística  serà encomanada a Marc Lloret i es completarà amb dos assessors musicals: Maria Lladó i Oriol Roca.

Fins ara, la direcció artística del MMVV estava dirigida per Lluís Puig, que ha passat a treballar al Departament de Cultura, amb Xavier Solà.
Nova direcció artística

Marc Lloret va néixer a Barcelona el 1973. Amb estudis de Periodisme, és codirector del Festival PopArb d’Arbúcies, músic i teclista del grup Mishima. Del 2006 al 2009 ha estat el responsable del booking i la producció de l’empresa Produccions Contrabaix. També ha estat coordinador de la producció i edició de la guia Catalan Sounds  que anualment edita l’Institut Ramon Llull. Entre el 2004 i el 2006 va ser responsable del booking a l'agència i discogràfica Ventilador.

Maria Lladó  va néixer a Palma de Mallorca el 1976. Llicenciada en Humanitats, és coordinadora de música de l'àrea de creació de l'Institut Ramon Llull. Del 2000 al 2003 va ser la delegada de música del Govern de les Illes Balears.
 
Oriol Roca va néixer a Barcelona el 1973. Llicenciat en Dret, és músic i codirector de l'empresa Fourni Produccions, empresa de management musical. És també responsable de la producció de diversos esdeveniments culturals, del quals  destaca el Festival Innèdit.

Aquest acord es formalitzarà els propers dies en la reunió del Consell de Direcció del MMVV integrat per representants de l’ImpeVic i l’ICIC, i  presidit per Josep Burgaya, president de l’ImpeVic.

Navega per les etiquetes

Mercat de Música Viva de VicMarc Lloret

Referències a Internet

MMVV

COMENTARIS

+3
-0
a veure
Josep, 01/04/2011 a les 12:59
si així aconseguim que el mercat torni a ser el que era... grups coneguts , espectacles interessants! ja que a hores d'ara esta totalment desvirtuat , ens han volgut vendre que es mes professionalitzat! jejeje no val res, la gent volem ser mes comercials potser ( no en sabem tant com ells)
+1
-0
canvi
Anònim, 03/04/2011 a les 09:52
Vull que torni el MMVV d'abans!!! un mercat amb més vida...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La retallada sanitària afectarà el servei als usuaris?
      Vots emesos: 33
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: