Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 03/04/2011 a les 09:08h

Vic ha d’aprendre d’Olot, segons uns rotatiu britànic

The Guardian elogia la política integradora vers als immigrants de la capital de la Garrotxa, mentre carrega contra la de Vic.

El prestigiós diari anglès The Guardian ha publicat un reportatge sobre la immigració a Olot. El reporter, Julian Glover, presenta la capital de la Garrotxa com un exemple d’integració en l’àmbit de la immigració, on la majoria de nou vinguts estan contents, diu l’article.

Glover contraposa la situació a Olot amb la de Vic, que és totalment diferent, segons el periodista. El paràgraf dedicat a la capital d’Osona diu el següent:

“Les coses són més tenses a la veïna Vic, on els immigrants s’han trobat al mig d’una incòmode batalla política. La ciutat ha prohibit instal•lar antenes parabòl•liques i penjar la bugada, suposadament amb la intenció de preservar la seva aparença històrica, però realment es tracta d’un desaire amb la intenció de fer la vida desagradable als immigrant nord-africans que viuen amuntegats als blocs de pisos”.

Llegir reportatge a The Guardian


Navega per les etiquetes

immigracióOlot

Referències a Internet

The Guardian

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La retallada sanitària afectarà el servei als usuaris?
      Vots emesos: 33
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: