Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 03/04/2011 a les 10:04h

El nou conte dels ratolins Fermí i Valentina reuneix un miler de persones a Taradell

Presentació de la darrera entrega de la col·lecció, al Mas Casablanca.

Galeria de fotos (Xevi Mas)

El conte dels ratolins ha estat el gran protagonista de la vetllada. Foto: Xevi Mas

Aquest dissabte, dia 2 d’abril, al Mas Casablanca de Taradell, s'ha presentat un nou conte de les aventures d’en Fermí, el ratolí pagès, i de la seva inseparable Valentina que han aconseguit fer-se un meritori lloc dins la literatura infantil en català. El llibre és el darrer d’una col•lecció de 12 contes que expliquen el cicle anual de la vida a pagès als nens. La iniciativa està impulsada per Pep Cabanas i Roser Romaní, masovers del Mas Casablanca de Taradell, junt amb el dibuixant Joan Romaní Scaramuix, autor de les il•lustracions i textos.

El títol del nou conte és “Sant Jordi, contes i flors”. La presentació s'ha fet a bombo i plateret, amb activitats al llarg de tot el dia. Hi ha hagut propostes de tota mena, amb tallers, pallassos, espectacles, un dinar popular... El bon temps ha acompanyat. Més d'un miler de persones han passat pel Mas Casablanca al llarg del dia.

L’acte ha comptat amb una presència institucional molt important, amb tres dels pesos pesants (osonencs tots) del govern actual de la Generalitat: Francesc Homs, secretari general de la Presidència de la Generalitat; Xavier Solà, secretari general del Departament de Cultura; i Antoni Reig, director general de Joventut. També hi ha hagut altres personalitats del món de la cultura, com Tortell Poltrona i Pilarín Bayés.

Veure programa d'actes

Anar al web del Mas Casablanca de Taradell


Navega per les etiquetes

pagesiaMas Casablancaliteratura

Referències a Internet

Taradell

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La retallada sanitària afectarà el servei als usuaris?
      Vots emesos: 33
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: