vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
100 dies de govern
Després dels cent primers dies de govern, l'executiu Mas...
79 %
21 %
52 vots
Dimecres, 06 d'Abril de 2011
Actualitat

Política

28/03/2011
15:15  h.
Ridao reclama a Mas que no faci del pacte fiscal una qüestió de partit sinó de país
Des d'Esquerra s'ha mostrat preocupació per l'actitud de Convergència i Unió i s'ha alertat que podria portar a una reedició del "vell error del Majestic"
Sense títol
Joan Ridao ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que no faci del concert econòmic una qüestió de partit. Ridao ha respost així a les declaracions que el President ha fet a Madrid aquest matí on posava el pacte fiscal com a condició per futurs acords al Congrés.

Ridao ha asseverat que el concert econòmic és una qüestió de país, una qüestió que gaudeix del consens de la societat catalana i que per tant s'ha de plantejar com un "esforç de país" i no com un "esquer electoral" o una "oferta" per negociar a Madrid.

Anuncia la "fi de la indulgència" en la tasca opositora d'ERC

Per la formació republicana, CiU ha mostrat una "política immadura, sorollosa i buida de continguts" incapaç "d'aportar solucions a la crisi". Per això, i caducat el temps de rodatge concedit pels republicans, Ridao ha anunciat la "fi de la indulgència" en la tasca opositora i l'elevació del to crític.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
3Veure i/o afegir comentaris
Siscu:Vajam Ridao...quant possabau a parir a CiU per dir que el "millor...
Comentaris (3 en total)
Siscu
28/03/2011 18:50
Vajam Ridao...quant possabau a parir a CiU per dir que el "millor finançament de la història" era una merda punxada en un pal, allà pel juny del 2009, que feiau?...partidisme potser?. Ens voliau vendre el que realment ha resultat ser el que deia CiU com un finançament estratosfèric perqué de veritat ho creiau o perqué pensabau que som imbècils i a base de titulars de prensa ens rentariau el cervell i no sabriam veure la realitat?. Després del desastre que ha significat el vostre pas pel govern de la Generalitat...perqué no calleu d'una punyetera vegada?...qué no teniu vergonya?.
dolo
28/03/2011 18:35
lo que no han fet amb 7 anys , volen que els de CIU ho fagin amb 90 dies, han deixat la casa de tots tant enmerdada ( amb perdó de la merda) que trigarem a veure uns resultats. i la cupa no será de CIU sino de gent camo en Ridau i companyia.
Francesc Herrandiz
28/03/2011 17:47
Em vol dir sr. Ridao , amb tanta crítica demolidora cap a CiU, què és el que vostè ha fet per Catalunya ? He estat 7 anys militant d´ERC i ara estic avergonyit. És normal que per donar carnassa als seus, hagi de fer manifestacions tan estùpides ? I sempre en la mateixa direcció ?
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida