Dimecres, 6 de abril de 2011 | 14:23
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Criteria premia les millors fotografies dels seus accionistes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Gaudeixi de les imatges premiades
Criteria premia les millors fotografies dels seus accionistes
01/04/2011 20:01
Joaquim Lleida, amb la seva fotografia "Comunicació", eix fonamental de la Relació de Criteria amb els seus Accionistes
La tercera edició del concurs fotogràfic "Criteria vista pels seus Accionistes 2011" ha premiat dues perspectives artístiques i una panoràmica com les millors imatges presentades pels seus Accionistes.
Criteria CaixaCorp, el major grup inversor d'Europa amb participacions en empreses financeres i de serveis l'accionista dels quals de referència és "la Caixa", ha donat a conèixer els noms dels tres autors guanyadors del concurs com les imatges que millor representen a la companyia, reprodueixin els sectors on participa (bancari, assegurances, energia, infraestructures, telecomunicacions, oci, etc.), i els països i/o ciutats on està present (Mèxic, França, Portugal, Hong Kong, etc.).

Els premiats, Sr. Manuel Sergio Quintanilla, Sr. Ángel Garabieta i Sr. Joaquim Lleida, els treballs del qual representen una visió de futur de la ciutat de París, una visió nocturna d'Hong Kong i una instantània de comunicació, podran gaudir d'un viatge de cap de setmana per a dues persones a escollir entre París, Lisboa o Viena. En aquesta edició s'han rebut fotografies d'Accionistes de tota Espanya, amb imatges de tots els països on Criteria està present a través de les seves participades: Mèxic, Portugal, França, Hong Kong, Àustria i Espanya.

Les millors instantànies, tant dels guanyadors com dels finalistes, es poden visualitzar a la pàgina web corporativa de Criteria. A més, les fotografies estaran presents durant la celebració de la Junta General d'Accionistes, que se celebrarà el dia 12 de maig de 2011, i es difondran a través dels materials de comunicació corporativa elaborats per la companyia.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1