Dimecres, 6 de abril de 2011 | 14:14
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Diverses prostitutes es van empadronar en la caserna de la Guàrdia Civil de Lugo

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Segueixen les indagacionsde l'operació Carioca
Diverses prostitutes es van empadronar en la caserna de la Guàrdia Civil de Lugo
Societat 05/04/2011 13:14
L'aixecament parcial del secret de sumari de l'operació Carioca ha permès saber que diverses prostitutes estaven censades en la caserna de la Guàrdia Civil de Lugo, on un dels caporals treballava per a la trama que ha estat desmantellada i que ha suposat la detenció de desenes de persones.
furgoneta de la Guàrdia Civil
Segons informa la Voz de Galícia, en el transcurs de la investigació de l'operació Carioca, que porta més de dos anys oberta, agents policials van descobrir que una prostituta brasilera estava empadronada en el número 1 de la plaça de Braña, seu de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lugo. El portal i el pis eren els corresponents a l'habitatge del caporal.

Durant el registre de l'habitatge es van trobar agendes amb nom, nacionalitats i telèfons de dones, i es va descobrir que més dones havien donat aquesta adreça per aconseguir el permís de treball i poder viatjar a Espanya.

A més, aquest agent hauria intercedit per minimitzar els danys de sancions administratives a bars de cambreres i hauria accedit a bases de dades policials per conèixer antecedents de diferents persones i altres dades.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1