Dimecres, 6 de abril de 2011 | 14:20
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

LA SUCCESSIÓ

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
LA SUCCESSIÓ
Els miols d'Isidoro
05/04/2011 21:17
El Rei s'ha anat a menjar amb els seus tres fills a un Restaurant de peles en el cor de Madrid, i la gent de la premsa ha començat a especular sobre el seu estat d'ànim, i el que és pitjor, sobre la seva decisió d'abdicar en Felipón per motius de salut. Els crida l'atenció als meus alarmats col·legues que als quatre no els acompanyessin els seus respectius cònjuges. I la veritat és que a mi, que sóc gat, l'explicació em sembla diferent. ¿No voldran el monarca i els seus prínceps borbonejar a compte d'els qui han d'aguantar cada dia? D'altra banda, ¿no voldrà el Cap de la Casa saber per boca dels seus plançons aquestes coses que només se li expliquen als pares i no a les parelles? I així podria argumentar fins a cent vegades, per tractar de desmuntar un rumor que vol convertir-se en història, per la senzilla raó que ningú pot demostrar que sigui incerta. Som un país de conspiradors, en el qual els monàrquics es dediquen a la maledicència real, mentre que als republicans no ens agrada que es parli malament d'una institució que, un dia o altre, deixarà d'existir de la forma més natural, com va passar a ¿França?, a França no, mon Dieu ¿Itàlia? Tampoc ¡oh la lá! ¿Grècia? Menys encara, ¡vade retro!……En fi, on sigui, però sense sobresalts, que no volem que el Clínic acabi convertint-se en Real Hospital Clínic de Barcelona, com ja va succeir en el seu moment amb l'Automòbil Club, que és una de nostres més veteranes i estimades institucions.

Així que avui no toca successió, sinó veure com el Barça escenifica una de les seves grans gestes, per a sorpresa de monàrquics i republicans.



Miauuuuuu…!
Joan Manel B.
06/04/2011
Ja n'hi ha prou de sufragar amb els diners de tot una institució anacrònica com la monarquia. La tercera República més aprop!
Martín
06/04/2011
I a quí li interessa amb qui va una familia a dinar, sopar o esmorzar? encara que sigui el Rei o el President d'una multinacional o el meu veí del costat. Aixó solament serveix d'argument als programes de la tele "que tenen el seu públic", lamentable en la meva opinió, però que existeixen. Abdicació o no aixó no el decidirem nosaltres. I con respecte al Barça, gat, aixó no és una sorpresa para ningú... i a gaudir al camp Nou
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1