Dimecres, 6 de abril de 2011 | 14:18
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas també vota per la independència

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha votat per anticipat en la consulta del 10 d'abril
Mas també vota per la independència
01/04/2011 17:45
9mes envoltat d'estelades
El President de la Generalitat, Artur Mas, ja ha votat en la consulta independentista del 10 d'abril a Barcelona. Ho ha fet per anticipat, evitant així una fotografia polèmica.
Com ja fes l'ex President Pujol, Mas ha exercit el seu dret a vot en la consulta del 10 d'abril que organitza Barcelona Decideix, i que pregunta als barcelonins si volen una Catalunya independent. Mas ha optat pel si.

Mas va acudir aquest dijous a la tarda, sense avisar als mitjans de comunicació per evitar polèmiques, a la seu d'Òmnium Cultural, on va dipositar la papereta, segons Catalunya Informació.

Els dubtes de Duran

El seu soci en la coalició de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha pronunciat en les últimes hores, mostrant els seus dubtes sobre la independència i apuntant que ell no es deixarà "arrossegar" pel corrent sobiranista. Respecte a les noves tesis independentistes de Jordi Pujol, afirma que ell és "un polític en actiu, i he de tenir els peus a terra".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1