Dimecres, 6 de abril de 2011 | 14:18
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Telemadrid es passa de manipuladora

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Mostra fotografies de Zapatero i Rubalcaba amb el logo d'ETA sobreimprès
Telemadrid es passa de manipuladora
Comunicació 05/04/2011 12:25
Als informatius de Telemadrid se'ls acostuma a veure's-li el llautó, però aquest passat dimecres van sobrepassar la línia ètica en mostrar les cares de Zapatero i Rubalcaba amb el segell d'ETA sobreimprès damunt, una cosa que ha estat denunciat pel comitè d'empresa de l'ens públic.
Zapatero imatge ETA
"Aquesta basta i grossera maniobra, dirigida a identificar als dos principals dirigents polítics del país amb l'organització terrorista, és un menyspreu als valors del periodisme, l'ètica i la deontologia professional i el major atemptat comès contra els principis de pluralitat, veracitat i objectivitat", assenyala el comunicat emès pels comitès d'empresa de la Ràdio i la Televisió públiques madrilenyes.

La reacció de tots dos comitès d'empresa ha estat demanar la destitució del director d'Informatius de Telemadrid, Agustín de Grau, una cosa al que no sembla molt disposada la direcció del mitjà, que ha respost al comunicat dient que no és el primer de semblants característiques que emeten els representants dels treballadors.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1