Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 05/04/2011 a les 10:38h

Torelló començarà la setmana que ve les obres a la plaça Nova

Aquest dijous, sessió informativa per als veïns.

La plaça Nova de Torelló, ahir. Foto: Adrià Costa

El Foyer del Teatre Cirvianum de Torelló acollirà, dijous vinent, a un quart de 9 del vespre, una sessió informativa sobre les obres de la plaça Nova. Està previst que les obres comencin de manera immediata, probablement, la propera setmana, per la qual cosa l’Ajuntament vol informar els veïns i tothom que hi estigui interessat de com es desenvoluparà l’actuació.

A la sessió hi haurà representants de l’Ajuntament, amb els regidors Lluís Basass i David Forcada, de l’empresa que executarà les obres, així com l’arquitecte autor del projecte, Miquel Ricart. En la reunió amb els veïns s’informarà en detall de l’actuació, de les afectacions sobre la circulació a peu, el trànsit rodat i els aparcaments; de les mesures de seguretat i de les accions per minimitzar les molèsties sobre veïns i comerciants; del calendari, etc. També es presentaran els dos agents cívics que informaran, casa per casa, periòdicament als veïns.

A més a més, abans d’acabar la sessió informativa, també hi haurà un torn obert de precs i preguntes per als assistents. L’acte, que és públic i obert, es celebrarà al Foyer del Teatre Cirvianum el proper dijous, 7 d’abril, a un quart de 9 el vespre.

Notícies publicades de la plaça Nova de Torelló




La plaça Nova de Torelló, ahir. Foto: Adrià Costa

Navega per les etiquetes

plaça Novaurbanisme

Referències a Internet

Torelló

COMENTARIS

+4
-0
Cal?
Anònim, 05/04/2011 a les 23:21
Últimament veig que varies poblacions malgasten el diners en coses inútils. Ara mateix m´en venen dues al cap i que veig que estan de moda i son els camps de futbol de gespa artificial i fer places noves....Espero que algun dia no necessitem aquests diners...
+1
-0
No cal
Anònim, 06/04/2011 a les 09:59
Per mi tampoc cal fer aquesta despessa tan important com innecessària.
+0
-0
sentit comú (el menys comú dels sentits...)
Anònim, 06/04/2011 a les 17:06
És evident que actualment les arques estan buides (això ningú amb dos dits de seny ho pot discutir)i també és evident que els ajuntaments estan tots endeutats (desconec els números de Torelló, però m'aventuraré a suposar que està com tots). Aleshores, quan ens han ratallat sanitat, sous i ajudes, es veu que ens sobren "quartos" per fer places. Algú em pot explicar això? No seria millor utilitzar aquests diners per "aixugar deutes" o, si no hi ha deutes pendents, destinar-los per exemple EN SANITAT!!!!!
Potser la meva ignorància no em deixa veure com n'és de vital aquest projecte...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La retallada sanitària afectarà el servei als usuaris?
      Vots emesos: 72
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: