Vota
Resultat:
14 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 04/04/2011 a les 23:59h

Cent dies amb la calculadora

El tripartit va acabar fatal però, en honor a la veritat, va començar molt millor que el retorn de CiU al poder. En aquell moment, l'alternança va generar un cert moviment d'il·lusió i la proposta política -bàsicament a l'entorn del pacte del Tinell i el nou Estatut- obria un horitzó nacional, social i cívic situat més enllà del present. No és el cas d'aquests cent dies d'Artur Mas, centrats en l'anunci d'un futur pitjor.

En política, el realisme és una estratègia molt poc utilitzada.
Entre d'altres raons perquè per demanar un esforç de dimensions històriques cal tenir un objectiu encara més ambiciós. La sang, la suor i les llàgrimes s'han de reclamar per guanyar una guerra, no pas per anar fent fins que l'enemic s'avorreixi de nosaltres. I aquest Govern no diu -o no sap- què hi ha més enllà del patiment i el sacrifici.

Tot i així, crec que, cent dies després, aquesta societat continua pensant
que el Govern d'Artur Mas és benintencionat i que té alguna cosa a oferir. Però la legitimitat per retallar es guanya començant pels privilegis i això, aparentment, s'ha deixat per a després de les municipals. Segurament, els cent dies es poden allargar fins a cent cinquanta. Però no gaire més.

COMENTARIS

+0
-0
CIU ÉS UN PROJECTE ESPANYOL
Anònim, 05/04/2011 a les 22:12
CIU ÉS UN PROJECTE PER ESPANYOLITZAR CATALUNYA I ELS CATALANS BEN INNOCENTS NO HO SABEN...
+0
-0
Esquerres i miseria, esquerres i gili-ecologistes per la imbecilitat
Anònim, 05/04/2011 a les 20:42
Aquests tripartidistes, neo-marxistes que ens han arruinat, amb el Castells fugat amb el gran botí d'esquerres, i encara continuen amb la cança de neo.liberals, quan ells, els del tripartit dels neo-marxistes no son res més que una colla d'analfabets, una colla d'aprenents de tonto, una colla que no han fet mai res de bo a la vida; per esser d'esquerres nomes cal esser un babau, una persona insignificant, un montilla estraperlista o un gili-pijo com el Portabella! apa nens, que a USA van prohibir les esquerres fa 200 anys i per aixó son rics!!
+0
-0
Sr Cot, perdonavides
Anònim, 05/04/2011 a les 19:27
Sr Cot Perdonavides. El Govern tisora te les seguents bones intencions.1) Tàctica barruera: D'entrada EL PRIMER ANY TSUNAMI DE RETALLADES INDISCRIMINADES. 2e Estrategia : Politiques neolliberals. UNA CATALUNYA NEOLLIBERAL amb l'excusa de les retallades.Siguem responsables, oi Sr Cot ? Salut i revoltes contra Madrit fent pinya amb el President i a Catalunya contra el President. J no vull fer Beeeeee !
+1
-1
votador.....
un, 05/04/2011 a les 17:20
No et queixis, Cot. Que el nostre "Artur" ja ha votat a la consulta per la "indepa", a Barna (això si, d'amagatotis, i com a ciutadà, no com a president de res, ni tan sols de la seva escala de veins). Això ja és molt, no? o es q calia demanar-li gaire res mes, quan estigués a la Generalitat?
+0
-1
Collonades conegudes.
Anònim, 05/04/2011 a les 16:50
Quin pseudo-diari més.... IMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+2
-4
Yo no hablaria de calculadora
Petreus, 05/04/2011 a les 11:31
Yo hablaría mejor de TIJERAS. Estan recortando servicios básicos como sanidad y educación. Pronto las listas de espera serán kilométricas, y los interinos de educación morderán el polvo. Esto se viene abajo. Es el fin de un modelo de sociedad,el europeo "renano", hacía el modelo norteamericano. Este país de aqui a cinco años no lo reconoce ni Dios
+4
-3
Eix nacional
Marrec, 05/04/2011 a les 11:17
El discurset que tenia el Sr Villatoro dient que l'anteior govern havia abandonat l'eix nacional i només es centrava en l'eix social ja no surt per enlloc. L'actual govern no te cap dels dos eixos i el Sr Villatoro des de que te la poltrona ni piula. Ara ja no es tracta de pluja fina, ara el que tenim es boira baixa.
+6
-3
Mas
Anònim, 05/04/2011 a les 09:47
En Mas si continua així farà bo el tripartit...
+6
-3
A qui em recorda Mas
Anònim, 05/04/2011 a les 09:24
Dons em recorda un tal Zapatero.
+8
-7
Successions, estafa propia del mentider Mas
Anònim, 05/04/2011 a les 09:17
100 dies mentint i no suprimint l'Impost de Successions des del gener del 2010; a partit, d'qui, per molts, en Mas es un mentider i no crea cap il.lusió; i si menteixes una vegada, vol dir, que no tens cap problema per mentir cada vegada; a més, en Mas té por al Tripartit, i encara no ha acomiadat als més de 10.000 persones fetes funcionaris des del setembre al desembre dels 2010 pel Montilla, sense concurs i pel morro; retalla en tot, menys en funcionaris col.locats pel morro per les esquerres més corruptes del mon!!! Mas, si no val, plega, mentider i covard!!! Un exvotant de CIU, robat per L'Artur Mas, mentider de professió!
+6
-6
Sacrificios, de quién?
Petreus, 05/04/2011 a les 08:19
No por resultar una obviedad conviene no mencionarlo. Los sacrificios en forma de recortes no van a afectar a sus autores. Los altos cargos de la Generalitat, los autores de los recortes que llegan y llegarán, empezando obviamente por el President, no van a sufrir merma alguna en sus vidas y patrimonios. Bien al contrario, al ser los vencedores de las últimas elecciones, más de uno/a gozán de nuevo cargo público con los emolumentos correspondientes. Y lo que hay más allá del sacrificio es el lucro. Estamos hablando de recortes sociales, de politicas liberales. "Es la economía, estúpido" ( amb perdó)

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: