Divendres, 8 de abril de 2011 | 13:59
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Luis Tosar i 'Ted Mosby' presenten atractius projectes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera del cap de setmana
Luis Tosar i 'Ted Mosby' presenten atractius projectes
08/04/2011 12:43
Luis Tosar fa moltes coses i gairebé totes bé. Aquest divendres estrena ‘Crebinsky', una pel·lícula -en la qual a més d'actuar produeix- allunyada de qualsevol convencionalisme. L'altra proposta que us recomanem és ‘Happy thank you more please', dirigida i protagonitzada per ‘Ted Mosby' de HIMYM. Però aquest cap de setmana arriba amb molts més estrenes.

Crebinsky

Les pluges torrencials provoquen la crescuda del riu, que inunda un poble. El corrent arrossega als germans Crebinsky i a la seva vaca, que apareixen miraculosament vius en un lloc de la costa. Creixen allí, al peu d'un far, a força de sobreviure recollint coses que porta el mar, les crebes. Aïllats dels esdeveniments bèl·lics que els envolten, els germans creen el seu propi món: un univers particular de realisme fantasiós. El ritme quotidià de convivència amb la seva vaca Muchka es veu alterat quan aquesta desapareix. I és llavors quan els germans inicien una recerca desesperada que els portarà des de la costa cap a l'interior. Un viatge interior de trobades inesperades, sentiments ocults i records esborrats. Sense saber a on van, acaben descobrint d'on vénen.
Happy thank you more please

Comèdia romàntica escrita, dirigida i protagonitzada per Josh Radnor (Ted Mosby a Com vaig conèixer a la vostra mare). Compta amb un divertit guió que amb honestedat i un irònic sentit de l'humor, retrata un moment generacional en el qual un grup de sis joves novaiorquesos veuen com les seves vides s'entrecreuen tractant d'explicar què significa estimar i ser estimat. Tràiler

Fúria Cega

Nicolas Cage interpreta a Milton, un criminal que s'ha sortit de l'infern per una última oportunitat de redempció. En el seu viatge ha d'intentar detenir un culte viciós que va assassinar a la seva filla, i té tres dies per fer-ho abans que sacrifiquin al seu bebè en lluna plena. En aquest objectiu és acompanyat per Piper (Heard), una jove i sexy cambrera que pren el 'musculòs cotxe' color cirera del seu ex-nuvi amb la finalitat d'ajudar a Milton. Ara ells estan darrere de la pista del mortal líder del culte, Jonah King (Burke), qui creu que el seu destí és utilitzar al bebè per deslligar l'infern a la terra. Però el culte sanguinari és el menor dels problemes de Milton. La policia està darrere d'ell també. I pitjor encara, un enigmàtic assassí conegut únicament com "The" Accountant (Fichtner), que ha estat enviat pel diable per prendre a Milton i lliurar-ho de nou a l'infern.

Sense límits

Bradley Cooper, Robert de Niro i Abbie Cornish encapçalen el repartiment de "Sense Límits", un thriller dirigit per Neil Burger ("L'Il·lusionista") que està basat en una novel·la d'Alan Glynn.

Eddie (Bradley Cooper) passa de ser un vulgar redactor a un brillant escriptor d'èxit social i professional després de consumir una droga experimental que potencia les seves habilitats intel·lectuals. Tot canvia quan els efectes secundaris de la droga pertorben de forma nociva la seva capacitat sensorial.

Sóc el número quatre

Tres ja estan morts. ¿Qui és el número quatre? John Smith (Alex Pettyfer), un adolescent extraterrestre que intenta ocultar-se de despietats enemics, enviats per destruir-ho. Canviant constantment d'identitat, mudant-se d'una ciutat a una altra sota la supervisió del seu guardià Henri (Timothy Olyphant), John és sempre ‘el noi nou' del lloc, sense vincles amb el passat. Però ara la petita Ohio s'ha convertit en la seva llar, i John haurà d'enfrontar-se a nous fets inesperats que li canviaran la vida: el seu primer amor (Dianna Agron), el descobriment de poderoses i noves habilitats, i una connexió especial amb aquells que comparteixen el seu increïble destí.

La Legió de l'Àguila

El centurió Marcus Aquila (Channing Tatum) és enviat per Roma a resoldre la misteriosa desaparició de la Novena Legió a les muntanyes escoceses, fa vint anys, i salvar l'honor del seu pare, el llavors comandant del grup. En la seva travessia per les desconegudes muntanyes de Caledonia, només li acompanyarà Escla (Jamie Bell), un esclau britànic.

Rio

Un au anomenada Blu, creu ser l'última de la seva espècie, concretament de les guacamayes blaves, coneix a una femella de la seva espècie, Jewel. És llavors quan decideix deixar la seva còmoda vida als Estats Units i prendre rumb a Rio de Janeiro, per conèixer-la. Allà s'haurà d'enfrontar al món real, que amb prou feines coneix i no tot és com s'esperava. Jewel és un au independent i salvatge i ell un pobre animal domèstic que no sap volar.

Morente

Documental sobre la vida del cantaor Enrique Morente i la seva producció musical sobre textos  de Pablo Picasso. En la pel·lícula el propi Morente parla de la seva carrera, del flamenc, de Picasso, de la seva amistat amb el barber Eugenio Airas...
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1