Divendres, 8 de abril de 2011 | 14:16
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy evidencia sintonia amb CiU i insta a Zapatero a complir amb Catalunya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha visitat el Parlament
Rajoy evidencia sintonia amb CiU i insta a Zapatero a complir amb Catalunya
06/04/2011 13:44
9rajoy-parlament
Insòlit: Mariano Rajoy defensant Catalunya. El president del PP ha exigit aquest dimecres al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que "compleixi amb la llei" i pagui el fons de competitivitat que deu a Catalunya,.
"Jo sempre vull complir la llei encara que no m'agradi, igual que les sentències. Un país sense regles és un país amb problemes evidents", ha sentenciat en roda de premsa al Parlament després de reunir-se amb el grup popular. No obstant això, i segons la versió de Zapatero, el Govern central complirà la llei traspassant aquesta quantitat a final d'any.

En aquest sentit, la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha coincidit amb Rajoy a reclamar el fons per poder elaborar amb garanties els pressupostos catalans de 2011, i ha exigit que Zapatero es deixi "d'excuses i enganys".

"S'ha acabat el diàleg i s'ha acabat la flexibilitat. A Catalunya el que volem és que es compleixi la llei i arribin els recursos i els diners del fons que ens mereixem els catalans", ha sentenciat.

Obligat reduir el dèficit

Preguntat per la reducció del dèficit públic que projecta la Generalitat, Rajoy ha donat el seu aval: "Hi ha coses que s'han de fer. Reduir el dèficit és senzillament obligat", ha sentenciat.
JO
06/04/2011
¡Lo que me quedaba por ver este "Fantoche" en el parlamento catalan!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1