Divendres, 8 de abril de 2011 | 13:53
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba pacta la pau a Andalusia fins el 22-M

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després es lliurarà la batalla entre Griñán i Chaves al PSOE-A
Rubalcaba pacta la pau a Andalusia fins el 22-M
08/04/2011 10:41
9rubalcaba-chaves
Conscient del que es juga el PSOE en les eleccions del 22 de maig, i que potser només ell al partit pot fer-ho en aquests moments, Rubalcaba s'ha llançat aquesta setmana a calmar els ànims a la federació andalusa. Sembla que ho ha aconseguit.
I no ha estat fàcil. Que l'hi ho preguntin a José Blanco o a Marcelino Iglesias, que també ho han intentat. Al final ha estat Rubalcaba qui, aprofitant l'amistat que té tant amb Chaves com amb Griñán, ha aconseguit una treva fins després de les autonòmiques i municipals.

Així doncs, fins al 22 de maig hi haurà calma a Cadis, on el sector més crític amb el president Griñán s'ha fet fort en la persona de González Cabaña, que presideix la Diputació i vol seguir fent-ho després dels comicis. En aquest moment, segons fonts del partit que cita El Confidencial, "tot estarà obert" i fins i tot podrien convocar-se no només primàries sinó un Congrés Federal per escollir secretari general.

Una setmana difícil

Aquesta setmana ha estat molt moguda a Andalusia. Al lliurament de les actes del Govern pel presumpte cas dels EROs il·legals s'ha unit l'esclat del conflicte entre Griñán i el sector més chavista, localitzat a Cadis.

Tot va començar amb la dimissió del conseller de Justícia, Luis Pizarro, que tenia un poder específic important al govern regional i feia de contrapès, ja que es tracta d'un home de l'ex president Chaves i natural de Cadis.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1