Divendres, 8 de abril de 2011 | 14:00
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Telefónica 'treu' a Roures de Moncloa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Guanya el concurs per donar el senyal del Consell de Ministres
Telefónica 'treu' a Roures de Moncloa
06/04/2011 11:07
9alierta
Telefònica Serveis Audiovisual (TSA), filial de Telefónica, ha guanyat el concurs i a partir d'ara produirà el senyal de les rodes de premsa posteriors al Consell de Ministres. Fins ara el produïa una empresa de Jaume Roures.
El contracte té un valor de 472.000 euros, i TSA s'encarregarà de la transmissió de tots els actes que es facin a la Moncloa durant els propers dos anys. En els dos últims exercicis l'ha realitzat Overon, una societat participava per Mediapro.

La licitació l'obliga a "pujar el senyal audiovisual al satèl·lit Hispasat de les rodes de premsa posteriors al Consell de Ministres, així com altres actes que es desenvolupen tant dins com fora del Complex de la Moncloa, en directe i en diferit". També haurà de transmetre el senyal per videostreaming per fibra òptica.

El Departament de Presidència, que concedeix el contracte, assegura que és necessari "ampliar el sistema de transmissió" a causa de l'augment "dels mitjans de comunicació i la necessària millora de la cobertura informativa de les rodes de premsa".

Més problemes per a Roures

Roures, propietari de Mediapro, no passa pel seu millor moment, ja que en les últimes setmanes ha transcendit, a través de les pàgines d'Hispanidad, que el deute que arrossega podria obligar-lo a buscar socis a Qatar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1