Dissabte, 9 de abril de 2011 | 14:25
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El Govern cessa el director de l'ACN i prepara un aprimament de l'agència

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En la mateixa línea que el Baròmetre
El Govern cessa el director de l'ACN i prepara un aprimament de l'agència
08/04/2011 18:05
9saul-gordillo
Si fa només dos dies era el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura qui patia les retallades del Govern fins al punt que podria deixar d’existir, aquest divendres li ha tocat el torn a l’Agència Catalana de Notícies (ACN).
El nou consell d’administració, presidit pel secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, ha cessat del càrrec a Saül Gordillo, que era director de l’agència des de 2007.

Gordillo, en paraules a una emissora de ràdio, ha afirmat que, pel que sap, la intenció del Govern no és arribar amb l’ACN a l’extrem del Baròmetre però que hi ha previst un “aprimament”. “Han pensat que jo no era la persona adequada per dur a terme aquest canvi de rumb, cap problema”. Gordillo havia arribat a l'agència de la mà d'Esquerra.

De moment, la nova presidenta temporal serà Anna Nogué, a l’espera que el consell d’administració trobi algú definitiu, que podria ser el periodista Joan Maria Clavaguera, exdirector de Catalunya Ràdio.

ACN és una empresa de titularitat pública amb una participació d'un 70% del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i un 30% de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1