Dissabte, 9 de abril de 2011 | 14:13
Vostè es troba a: Inici > Política >

Hereu: "No admetrem passos enrere d'un sistema que ha costat molt construir"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manifest socialista contra les retallades del Govern en Sanitat
Hereu: "No admetrem passos enrere d'un sistema que ha costat molt construir"
Política 09/04/2011 13:27
Alcaldes i alcaldesses socialistes han presentat un Manifest per mostrar el seu rebuig a les retallades en matèria sanitària prevista pel Govern de la Generalitat, que consideren "indiscriminats".
hereu
"No volem callar", ha dit l'alcalde de Barcelona, ​​i candidat a la reelecció, Jordi Hereu, per deixar clar que els socialistes no estan disposats a justificar totes les retallades que presenta el Govern d'Artur Mas. "No admetrem passos enrere d'un sistema que ens ha costat molt construir".
 
En aquest sentit, Hereu s'ha mostrat ferm a l'hora d'assegurar que el PSC no admetrà "retallades indiscriminades" en el sistema sanitari de Catalunya, que ha definit com "d'excel·lència, per a tots, un orgull de l'el nostre país i que és un dels grans motors socials i econòmics ".

Hereu s'ha mostrat "preocupat" davant la situació que viurà "els propers mesos i anys" el sector sanitari català. "Les retallades indiscriminades generen falta d'igualtat i descoratjament en els professionals. Els alcaldes i alcaldesses vivim dia a dia les polítiques de benestar, són fonamentals, i com a responsables i corresponsables d'aquest estat del benestar ens impliquem", ha matisat l'alcalde.

Hereu ha llegit un Manifest davant l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, en nom dels alcaldes i alcaldesses socialistes per mostrar el seu rebuig a les retallades. Ho ha fet acompanyat dels alcaldes i alcaldesses de L'Hospitalet, Núria Marín; de Sabadell, Manuel Bustos; de Cornellà, Antonio Balmón, de Terrassa, Pere Navarro; de Reus, Lluís Miquel Pérez; de Granollers, Josep Mayoral; de Mataró, Joan Antoni Baron; de Manresa, Josep Camprubí, de Mollet, Josep Monràs; d'Esplugues, Pilar Díaz, de Sant Boi, Jaume Bosch, de Viladecans, Carlos Ruiz; de Sant Just, Josep Perpinyà, i de Cervelló, Algerià Maestro.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1