Dissabte, 9 de abril de 2011 | 14:20
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Vagi jo calent

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
isidoro
Vagi jo calent
Els miols d'Isidoro
07/04/2011 18:11
Al pobre Carod Rovira li ha caigut la de Santa Tecla, aquella santa que per seguir a Sant Pau van repudiar els seus quan era a punt de casar-se. Però ella, segons conta la llegenda, va resistir a totes les insídies i el va acompanyar en el seu apostolat fins a Tarragona, on es va separar de l'apòstol per prosseguir una encomiable vida de sacrificis que inclou fets miraculosos i sorprenents. Com Vostès saben, benvolguts devots, la Santa va acabar els seus dies a Armènia, en una cova que es va esfondrar per preservar la seva puresa. Els seus seguidors la van dur, braç inclòs, fins a Tarragona, la ciutat en la que ara treballa l'exlíder d'Esquerra per sis mil eurots al mes, per ser enterrada en la catedral. Una història bellíssima, que contrasta amb la que està protagonitzant el cap de l'ICS, qui no ha tingut el menor dubte a retallar quatre-cents llits hospitalaris a la província mentre nomenava assessor per un milió de les antigues pessetes a Josep Lluís Carod Rovira, un home de l'esquerra amb ànima republicana, i modus vivendi "Trilateral". No m'estranya que els sindicats s'hagin cabrejat i hagin denunciat aquesta cacicada política, que causa vergonya aliena… especialment entre els que la tenen.

Prenent les últimes intervencions públiques del President Mas, Déu el segueixi il·luminant, encara que sembla que en aquests temps de penúria ho fan els de Endesa, aquest humil gat s'atreveix a preguntar: És aquesta la Catalunya que hem de deixar als nostres fills a la que es refereix el Molt Honorable en demanar sacrificis que justifiquin les seves retallades?

Fins demà, si no ens tallen el rotllo, que aquesta és una altra.

Miiiaaauuu!
antonio
08/04/2011
asesor de nada, porque a estos politicos que los meten en la administracion, sea la que sea, les tienen que poner un profesional para que les haga la faena y ellos solo tendran que firma o salir en la foto. ademas, el sr carod debe tener las prebendas de ex- conseller, parlamentari y demás cargos que ha ido ocupando.
Martín
08/04/2011
Benvolgut gat, una pregunta: Assessor de qué?,perqué per 6.000 € al mes es pot assessorar molt.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1