Vota
Resultat:
4 vots
Actualitzat el 09/04/2011 a les 00:01h

Robaperes

Les consultes independentistes han resultat un revulsiu social molt més significatiu del que, a priori, fins els més optimistes esperaven. La puresa impecable d'aquest exercici bàsic de democràcia ha resultat un escull insalvable per al gruix de l'argumentari amb què ha provat d'armar-se el nacional-bunkerisme espanyolista. Només cal llegir les darreres invectives que el senyor Rajoy va perbocar, de manera força maldestra, des del centre del propi Parlament de Catalunya, per a capir la magnitud de la desorientació al capdamunt de les files de la neofatxenderia espanyola.

En tot cas, els daltabaixos més sonats no han tingut pas lloc a la caserna de la dreta, inassequible sempre a detalls tan nimis com la manca absoluta de lògica dels seus predicats, o a l'escàs rigor amb què retrata la realitat. A la cova de l'esquerra ultranacionalista espanyola no guanyen per aspirines. Drogodependents com són de la pancarta fàcil, l'enganxina de tirada llarga i les etiquetes dela pseudocorrecció progre, no han trobat la manera de fer titular facilets –d'aquells que tanta parròquia els donen- contra unes urnes d'irreprotxable tarannà democràtic. Tan perduts estaven que van acabar reproduint eslògans i crides contra els qui van a votar que només podem recordar en boca dels avis franquistes. Ara, llumits probablement per la incomoditat de les postures que han provat de mantenir, s'han empescat una nova línia d'atac del tot sensacional. Prediquen la inutilitat de l'esforç de votar en una consulta que no pot esdevenir vinculant de cap de les maneres. Un atac però, que entranya haver-se de declarar favorable a la independència per a que resulti veritablement eficaç i acceptablement creïble per als qui prova de convèncer.

D'aquesta manera, les meves maltractades oïdes han hagut de sentir com un destacat filo-socialista (de carnet amagat) bramava contra l'expresident Pujol: “Es un robaperas ¿Dónde va éste, ahora, a confundir a la gente –que ya está acojonada con los recortes neocon del gobierno de Mas- con fantasias independentistas? Un robagallinas oportunista es lo que es. ¡Qué más quisiéramos que separarnos de esta mierda de país que es España, pero ya sabemos que no puede ser!” Ja ho veieu, ara hi ha sociates independentistes. Aquesta sí que és una transformació impossible.

Referències a Internet

Barcelona Decideix

COMENTARIS

+0
-0
Arguments
AliBay, 09/04/2011 a les 13:21
El més divertit és fer-se passar per unionista en un fòrum d'aquesta genteta i cridar tothom a votar "no" a les consultes sobre la independència amb l'argument "així escombrarem els independentistes i demostrarem que són quatre arreplegats". Ja veureu com de seguida surt un camarada a alliçonar-vos que votar "no" és legitimar aquests referèndums i que el millor és ignorar-los perquè segur que manipulem els vots. Curiosament manipulem els vots però no sabem manipular l'assistència.

Per això l'únic que els queda és l'exabrupte més nyego: robaperes, robagallines, botifarrèndum, anticonstitucional...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Lluís Montserrat
Fa molts i molts anys (no és un dir, sóc del 58) un prestigiós periodista d'aquest país em va dir que jo era, exactament, allò que en Josep Maria Espinàs en diu “un senyor de fer feines”. Si bé en aquell precís moment no ho vaig entomar gaire bé, ara penso que devia tenir raó. La meva formació tècnica només em va servir per a adonar-me que m'interessaven molt més les lletres que les ciències. He treballat en premsa, ràdio i televisió. He fet guió, conducció i direcció; però també he creat formats, he realitzat i he ocupat càrrecs de gestió. He passat per Catalunya Ràdio, TV3, l'Avui, El Temps o Com Ràdio; però també he “viatjat” a TVE, RNE o ETB.

Tot això sense comptar les meves incursions (tantes com puc) en l'art dramàtic, bàsicament com a director. O sigui que, potser sí, dec ser un “senyor de fer feines”.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: