Diumenge, 10 de abril de 2011 | 14:10
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Mobilització a Twitter per salvar el Cacaolat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'empresa garanteix que no deixarà de proveir els supermercats
Mobilització a Twitter per salvar el Cacaolat
08/04/2011 10:59
9cacaolat
El director general de Cacaolat, Sebastian Masdeu, ha assegurat que no han deixat de vendre producte als supermercats i que tampoc ho faran en un futur, després d'anunciar-se el contrari. Els qui no estan disposats a acceptar cap retallada són els tuitaires, que ja han iniciat una campanya per 'salvar' la beguda, molt popular especialment a Catalunya.
Segons han informat diferents mitjans, la fàbrica que la marca té a Barcelona, i que fabrica Cacaolat i llet Letona per a l'hostaleria en envàs de vidre, mantindrà la producció. En canvi, s'ha anunciat un ERO temporal de màxim sis mesos per al centre de producció de Saragossa.

Allà és on es fabriquen els tetrabrik que els consumidors compren als supermercats, i que podrien deixar d'existir almenys temporalment. Clesa, que també s'encarregava de part de la producció, també està en concurs de creditors.

L'empresa garanteix que no deixarà de proveir els supermercats

Hores després de fer-se pública la notícia, el director general de Cacaolat, Sebastian Masdeu, ha assegurat en un comunicat que la companyia no ha deixat de vendre producte als supermercats i que tampoc ho farà en un futur.

"En cap cas s'ha deixat ni es deixarà de subministrar als supermercats el batut de Cacaolat", ha garantit Masdeu, que ha sostingut que el concurs de creditors presentat per la companyia té com a objectiu donar viabilitat a la marca.

Ha assenyalat que Cacaolat és rendible i solvent, de manera que la companyia no vol renunciar al 60% de quota de mercat que té al canal de l'alimentació, com tampoc al 99% que té en restauració, segons Masdeu.

"Portem quatre generacions alimentant les il·lusions dels nostres consumidors i el nostre objectiu és seguir fent-ho", ha dit.

Cacaolat va presentar el passat 17 de març concurs voluntari de creditors i el jutge del mercantil de Barcelona ho va admetre, mantenint tant la gestió com l'administració de la companyia, amb un passiu de 25 milions d'euros, segons dades de 30 de novembre de l'any passat.

Mobilització a Twitter

A Twitter, on aquesta setmana s'han lliurat i bestiar importants batalles –vegeu #eurodiputadoscaraduras i Salvador Sostres- ha iniciat una campanya per tractar de salvar aquest producte, molt consumit a Catalunya. Tot, a través del hashtag #salvemelcacaolat, que és Trending Topic a Espanya.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1